Ticaret ve Sanayi Şurası İl Hazırlık Toplantısı Yapıldı 04.10.2016

Aydın’ın Sorunları Masaya Yatırıldı

TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve AYTO Başkanı Hakan ÜLKEN, Aydın Sanayi Odası Başkanı Mehmet Yunus ŞAHİN, Nazilli Ticaret Odası Başkanı Nuri ARSLAN ve Söke Ticaret Odası Başkanı Haluk KUTLAY’ın katıldığı toplantıda ayrıca Aydın Ticaret Borsası, Kuşadası Ticaret Odası, Didim Ticaret Odası, Nazilli Ticaret Borsası ve Söke Ticaret Borsası’nın da Aydın ilinin sorun ve çözüm önerilerine dair AYTO’ya ulaştırdığı görüş faksları derlenerek Aydın’ın ortak sorunları ile çözüm önerileri belirlendi.

Şura’da il sözcüsü AYSO Başkanı ŞAHİN olacak

Toplantıda, şura için Aydın’ın sözcüsü olarak Aydın Sanayi Odası Başkanı Mehmet Yunus ŞAHİN belirlendi. Aydın ilinin sorunları ve çözüm önerilerini teker teker görüşen Oda Başkanları İlin ortak sorunları ve çözüm önerilerinin ana başlıklarını belirledi. Ulaştırma, Turizm, Sanayi, Ticaret ve Tarım başlıkları altında toplanan İlimizin sorunları 6 Ekim’de gerçekleştirilecek Şura’da Sayın Başbakan ve ilgili Bakanlara iletilecek.