AYTO Başkanı Ülken, Söke TB Etkinliklerine Katıldı. 29.09.2016

Aydın Ticaret Odası (AYTO) Başkanı Hakan Ülken, Söke Ticaret Borsası’nın 50. kuruluş yıldönümü ve pamuk laboratuarı açılış töreni etkinliğine katıldı.

Gerçekleştirilen kuruluş yıldönümü ve pamuk laboratuarı açılış töreni etkinliğinde Söke Ticaret Borsası Genel Sekreteri Yalçın Ateş, Söke Ticaret Borsası Başkanı Salih Deniz Günal, TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve AYTO Başkanı Hakan Ülken, Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran, Söke Kaymakamı Tahsin Kurtbeyoğlu birer konuşma yaptılar.

Konuşmaları takiben Söke Ticaret Borsası’nda Yönetim Kurulu ve Meclis Başkanlığı yapmış olan Halil FIRAT, Zeki SEMERCİ, Haluk ÖZBAŞLI, Ahmet Tuğrul BAŞER, Bertan BALÇIK’a, ayrıca GEKA’nın Söke Ticaret Borsası pamuk test laboratuarının modernizasyonu kapsamında verdiği hibe desteğinden dolayı GEKA Genel Sekreteri Özgür ÖZDOĞAN’a plaketleri takdim edildi.

Ardından GEKA desteği ile yenilenen pamuk analiz laboratuarının açılış törenine geçildi. Laboratuvar açılış kurdelesi kesildikten sonra katılımcılar pamuk analizinin nasıl yapıldığını uygulamalı olarak izlediler.