AYTO’dan Hollanda Masası Müjdesi 24.02.2016

ABD,  AB ülkelerinden Almanya, Balkan ülkelerinden Bosna Hersek, Uzakdoğu ülkelerinden Çin ve Rusya ile yaptığı dış ticaret  hamlelerinden sonra  Aydın Ticaret Odası şimdi de Hollanda Masası kuruyor.

Aydın Ticaret Odası hizmet binasında her ay Hollanda İş ve Destek Ofisi yetkililerince Hollanda ile işbirliği yapmak isteyenlere danışmanlık hizmeti verilecek.

Önceki gün Hollanda Büyükelçiliği Ekonomik ve Ticari Müşaviri Jeroen KELDERHUİS, Hollanda İş Destek Ofisi Baş Temsilcisi Faruk UÇAR ve Hollanda Büyükelçiliği Tarım Müşavir Yardımcısı Uğur IŞIN Aydın Ticaret Odası Başkanı Hakan Ülken’i ziyaret etmişti. Ziyarette ortak yatırım imkanları ve sektörel işbirliği için her türlü yardım ve desteğe hazır olduklarını ifade eden Hollanda İş ve Destek Ofisi Baş Temsilcisi Faruk Uçar, Aydın’da Hollanda ile işbirliği yapmak isteyen yatırımcılarla Aydın Ticaret Odası hizmet binasında  bir masa oluşturarak AYTO üyelerine bu konuda hizmet vermek istediklerini söyledi.

AYTO Başkanı Hakan Ülken ise  AYTO’nun 10 binin üzerinde üyesi olduğunu bunun en az bin tanesinin potansiyel olarak Hollanda ile ticaret yapmaya aday olduğunu vurgulayarak “ Hollanda Masası çalışmalarını Odamız hizmet binasında sürdürmeniz bizlere onur verir. Sizi ve üyelerimizi her ayın bir günü Oda hizmet binamızda buluşturalım. Ortak yatırım konusunda örnek işbirlikleri olacağına inanıyorum.” dedi. Başkan Ülken, bir sonraki aşamada Hollanda’lı iş adamları ile Aydın’lı iş adamları ile ikili görüşme imkanları oluşturulması gerektiğini ifade ederek ortak bir çalışma yapmayı teklif etti.