AYTO KALİTESİNİ TESCİLLEDİ 18.06.2015

İzmir TSE Bölge Baştetkikçileri Osman ALTIN ve Teyfik BIYIKLI tarafından Odamızın sahip olduğu TS-ISO-9001 Kalite Yönetim Sistemi ile TS-10002 Müşteri Memnuniyet Sistemi belgelerinin 2015 yılı Belge Gözetim tetkikleri Odamızda yapıldı. Odamız Kalite Üst Yönetim Temsilcisi Meclis Üyesi Belgin ÇEKMEN, Genel Sekreter İlknur KABASAKAL ve Kalite Yönetim Sorumlusu Murat BAŞKAR’ın da hazır bulunduğu tetkikler sıcak bir ortamda gerçekleştirildi. AYTO’nun üye odaklı hizmet anlayışı ile gerçekleştirdiği projelerin üye memnuniyetini arttırdığının, TS-10002 Müşteri Memnuniyeti analizlerinde açıkça görüldüğünü belirten Baştetkikçi Teyfik BIYIKLI, Aydın Ticaret Odası’nın hizmet standardı yüksek Odaların başında geldiğini söyledi. Tetkik sonunda ortaya çıkan olumlu sonuçlardan dolayı AYTO’yu tebrik eden Baştetkikçi Osman ALTIN, hizmet standardının diğer Odalara örnek teşkil ettiğini belirtti.