AYTO’dan Antalya’ya 120 üye ile bir çıkarma daha 17.11.2014

Aydın Ticaret Odası ( AYTO ) inşaat meslek komitesine kayıtlı 122 üye ile Antalya’da düzenlenen YAPEX  Yapı 2014 Fuarı’na katılarak sektördeki gelişmeleri yakından takip etme fırsatı buldu.

Antalya Expo Center’da 13-16 Kasım tarihlerinde düzenlenen YAPEX YAPI 2014 - 22. Uluslararası Yapı Malzemeleri, İnşaat Teknolojileri, Yapı Yenileme ve Restorasyon Fuarı’nı  geçtiğimiz yıl 172 üye ile  katılan AYTO, bu yıl da karayolu ile konaklamalı olarak fuarı ziyaret etti.

Fuar ziyareti vesilesi ile inşaat sektörünü  bir araya  getiren AYTO 11. Meslek Komitesi  inşaat meslek grubundan kayıtlı üyeler ile genişletilmiş meslek komitesi toplantısı gerçekleştirdi. AYTO Başkanı Hakan Ülken’in nezaretinde gerçekleştirilen toplantıda sektörün sorunları masaya yatırıldı.

AYTO standı yoğun ilgi gördü.

YAPEX YAPI 2014 Fuarı’nda AYTO stand açarak Aydın Ticaret Odası’na kayıtlı üyelerin ürünleri ve katalogları ile Aydın’ın yöresel ürünlerini sergiledi.