3. Aydın Gıda, Tarım ve Hayvancılık Fuarı Açıldı. 10.11.2014

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin desteği, Aydın Ticaret Odası, Aydın Sanayi Odası, Aydın Ticaret Borsası, Efeler Ziraat Odası’nın işbirliğiyle düzenlenen 3. Aydın Gıda, Tarım, Hayvancılık Fuarı açıldı. 
Fuar Alanı Sorunu Gündemde 
Eski Tekel Tütün Depolarında, bu yıl 3. sü düzenlenen fuarda, önümüzdeki yıl Türk Hava Kurumu’na devri yapılacak olması nedeniyle bu yıl fuarda fuar alanı sorunu gündeme geldi. 
Açılışta konuşan Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, katılımcılara önümüzdeki yıl fuarın uluslar arası bir boyuta taşınması konusunda gerekenin yapılacağını belirterek fuar alanı sorununa da bir an önce çözüm bulunacağını kaydetti. Vali Yardımcısı Abdullah Arslan ise fuarların öneminden söz etti. 
Büyükşehir Belediye Başkanı ve Vali Yardımcısı Abdullah Arslan’ın konuşmalarının ardından açılış töreni gerçekleştirerek Aydın Ticaret Odası Başkanı Hakan Ülken, Aydın Sanayi Odası Başkanı Mehmet Yunus Şahin, Aydın Ticaret Borsası Başkanı Adnan Bosnalı ve Efeler Ziraat Odası Başkanı Rıza Posacı tarafından ile birlikte standları ziyaret ettiler.