HİSARCIKLIOĞLU’ndan Vali’ye ve BŞB’ye nezaket ziyareti 10.11.2014

Aydın Ticaret Odası’nın (AYTO) “AYTO ÇAĞ ATLATIYOR” AYTOBİL Proje lansmanı, AYTO-ATLASJET işbirliği protokolü TOBB Aydın Oda ve Borsaları – Aydın Valiliği Meslek Lisesi protokolleri için Aydın’a gelen TOBB Başkanı M. Rıfat Hisarcıklıoğlu ve beraberindeki heyet ilk olarak Aydın Valisi Erol Ayyıldız’ı makamında ziyaret etti. 
Aydın’daki programı hakkında Vali Erol Ayyıldız’a bilgi veren TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu, Vali Ayyıldız’a Aydın’da Aydın ekonomisinin gelişmesi için yaptığı çalışmalara teşekkür ederek “ Aydın’da yapılan her türlü yatırım Türkiye’ye katkı sağlıyor. Aydın’ın her tarafından bereket fışkırıyor. Aydın’a geldiğimizde moral buluyoruz.” dedi. 
Aydın Valisi Erol Ayyıldız ise “Daha önce görev yaptığım yerlerde TOBB ve Sayın Hisarcıklıoğlu ile hayırlı işlere vesile olmuştuk. İnşallah Aydın’ da da güzel hizmetlere birlikte imza atacağımıza inanıyorum.” dedi.
TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, Aydın Valiliğini ziyaretinin ardından Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nu ziyaret etti. Buradaki ziyaretinde Aydın’a 10. defa geldiğini ifade eden TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, “Başkan Özlem Çerçioğlu’nu yeni hizmet binasında ilk defa ziyaret ettim.” diyerek yeni hizmet binasının hayırlı olması temennisinde bulundu. 
Büyükşehir belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu da “ Aydın’a her gelişinizde Aydın’ın menfaati açısından projelere imza atıyorsunuz. Bu yüzden teşekkür ederim.” dedi. 
TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu ziyaretlerinin anısına Vali Erol Ayyıldız ve Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na çini süslemeli seramik tabak hediye etti.