Vergi Dairesi Başkanından AYTO ziyareti 21.08.2014

Aydın Vergi Dairesi Başkanı Mesut Yılmaz ve beraberindeki heyet Vergi Haftası dolayısıyla Aydın Ticaret Odası’nı (AYTO) ziyaret ederek Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Ülken ile görüştü.

 

Toplumda vergi bilincinin oluşturulması ve tüm kesimlere benimsetilmesi amacıyla her yıl şubat ayının son haftasının ‘Vergi Haftası’ olarak kutlandığını belirten Yılmaz devletin bütçesinin temelini vergi gelirlerinin oluşturduğunu ifade etti. Yılmaz, “Vergi Haftası münasebetiyle çeşitli kurum ve kuruluşları ziyaret ediyoruz.  Aydın Ticaret Odası’nı da kendi evimiz gibi benimsiyoruz. Aydın Ticaret Odası’nın üyeleri aynı zamanda bizim vergi mükelleflerimiz.” dedi.

 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Aydın Ticaret Odası Başkanı Hakan Ülken, Aydınlı mükelleflerin her türlü yasal mevzuata azami uyum gösterdiklerini ve mukayeseli olarak daha az uyum gösterenlerle aralarında haksız rekabet doğmaması gerektiğini söyledi.

 

Ayrıca mali mevzuat çerçevesinde AYTO üyelerinden gelen talepleri ileten Ülken, “Ziyaretiniz için çok teşekkür ediyorum. Vergi Haftası’nın camianıza hayırlı olmasını temenni ediyorum.” diye konuştu.

 

Aydın Ticaret Odası Yönetim Kurulu üyelerinin de hazır bulunduğu ziyaret sırasında Vergi Dairesi Başkanı Mesut Yılmaz, günün anısına Aydın Ticaret Odası Başkanı Hakan Ülken’e bir buket çiçek takdim etti.