Vali Ayyıldız AYTO’ya iade-i ziyaretde bulundu. 21.08.2014

Aydın Valisi Erol Ayyıldız, Aydın Ticaret Odası Başkanı Hakan Ülken ve Meclis Başkanı A. Sefa Yüksel’e iade-i ziyarette bulundu. Ziyarette Aydın Ticaret Odası Yönetim Kurulu  üyeleri de hazır bulundular.

 

Aydın Ticaret Odası Başkanı Hakan Ülken, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Aydın’ın genel ekonomik yapısı hakkında bilgi verdi. Ülken ayrıca Güney Ege Kalkınma Ajansı’nın Ekim ayı Yönetim Kurulu toplantısında gündeme gelen zeytin kara suyunun Çevre Faslından faydalandırılması konusunda gelinen aşama nedeniyle teşekkür etti.   Güney Ege Kalkınma  Ajansı’nın güdümlü projelerinin de görüşüldüğü ziyarette AYTO Başkanı Ülken ayrıca Aydın’a bir kongre merkezi yapılması konusunda Vali Ayyıldız’dan destek istedi.

 

Karşılıklı görüş alışverişi şeklinde geçen ziyarette Aydın’da başta inşaat sektörü olmak üzere tüm AYTO üyelerinin sektörel bazda kamu kurumları ile olan etkileşimlerinde sağlıklı bir iletişim ve koordinasyon kurulması görüşüldü.

 

Vali Ayyıldız GEKA’daki uyumlu çalışmalarla ve projelerle ilgili memnuniyetini dile getirerek bahsi geçen tüm talep ve konularda olumlu görüş belirtti.