ULUSLARARASI ALANDA MÜŞTERİ BULMA TEKNİKLERİ VE DIŞ TİCARET ÖDEME TESLİM ŞEKİLLERİ EĞİTİMİ 01.10.2021 - 10:00

Sayın Üyemiz;

İhracat yapan üyelerimiz için 30 Eylül -1 Ekim 2021 (Perşembe -Cuma) günü saat 10.00 - 16.00 arasında Odamız AYTO Akademi Eğitim Salonunda Uluslararası Alanda Müşteri Bulma Teknikleri ve Dış Ticaret Ödeme Teslim Şekilleri Eğitimi gerçekleştirilecektir.  Eğitimde, Oda üyesi firmaların ürünleri için hedef pazar araştırması, firmalar ürünlerini en fazla ithal eden ülkelerin tespit edilmesi, mevcut pazarları ve müşteri profillerinin analizi, hedef pazarların rakip ülke ürünleri açısından değerlendirilmesi, ödeme ve teslimat şekilleri gibi Dış ticarete yönelik pek çok konu anlatılacaktır. Eğitimler Dış Ticaret Uzmanı Murat ODACI tarafından verilecektir. Ücretsiz olan eğitim, Pandemi önlemleri çerçevesinde gerçekleştirileceğinden, eğitime katılım 20 Kişi ile sınırlandırılmıştır. Katılım için Odamız 02562180909 nolu telefonundan (Dahili 117) Eylem KEMERCİ’ye veya (Dahili 131) İlknur ANNIAK’a kayıt yaptırılması gerekmektedir.

Aydın Ticaret Odası