TÜRKİYE- CEZAYİR KEK 11. DÖNEM TOPLANTISI 09.11.2020

Sayın Üyemiz,

TOBB’dan Odamıza gelen yazıda, T.C. Ticaret Bakanlığından gelen bilgilendirmeye atfen, Türkiye- Cezayir Karma Ekonomik Komisyonu (KEK) 11. Dönem Toplantısının, Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanımız Sayın Fatih Dönmez ve Cezayir Enerji Bakanı Sayın Abdelmadjid Attar’ın eş başkanlıklarında, Aralık ayının üçüncü haftasında çevrimiçi olarak gerçekleştirilmesinin planlandığı bildirilmektedir.

Bu kapsamda, söz konusu toplantının hazırlık çalışmalarında yararlanılmak üzere, Cezayir ile ticari ve ekonomik ilişkilerin artırılmasına yönelik işbirliği imkanları, öncelik verilecek sektörler, ticaretin geliştirilmesi için öneriler, ikili ilişkilerde yaşanan sorunlar ve çözüm önerilerinin en geç 12 Kasım 2020 Perşembe günü saat 12:30’a kadar b.avsar@ayto.org.tr adresine iletilmesini rica ederiz.

Üyelerimizin bilgisine sunulur.