AEEE Projesine İlişkin Anket Uygulaması 11.09.2020

Sayın Üyemiz;

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden (TOBB) alınan yazıda, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın yazısına atfen, ülkemizde uygulanan Atık Elektrikli ve Elektronik Eşyaların (AEEE) Kontrolü Yönetmeliği’nin güncel AB Mevzuatı doğrultusunda güncellenmesi, ilgili direktiflerin ülkemiz paydaşları ve çevre politikamız açısından irdelenerek tespit edilen değişikliklerin, ulusal mevzuata aktarılması ve paydaşlara yönelik uygulama kılavuzlarının hazırlanması amacıyla çalışmalar sürdürüldüğü bildirilmektedir.

İlgi yazıda konuya ilişkin uygulamada karşılaşılan sorunlar ve bunlara ilişkin çözüm önerilerine yönelik farklı paydaşların görüşlerinin toplanması amacıyla bir anket düzenlendiği belirtilmekte olup, ankete https://form.jotform.com/202163846028049 adresinden ulaşılabilmektedir.

Bahse konu anket ile ilgili soru ve görüşlerinizin 15 Eylül 2020 tarihine kadar, e-posta yoluyla aeeeprojecinfo@gmail.com adresine iletilmesi hususunu bilgilerinize sunarız.

Saygılarımızla,

AYDIN TİCARET ODASI