AYTO E-GÜNDEM 07.09.2020 07.09.2020

-Bugün saat 10:00’da Erbeyli’de Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Sn. Fatih METİN'in teşrifleriyle gerçekleştirilecek olan Aydın Kuru İncir Sezonu Açılış Töreni’ne TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve Odamız Başkanı Hakan ÜLKEN katılım sağlayacak.

-Bugün saat 15:00’te video konferans ile yapılacak olan TOBB Türkiye Patent ve Marka Vekilleri Meclisi Başkanlık Divanı Seçim toplantısına TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve Odamız Başkanı Hakan ÜLKEN katılım sağlayacak.

-Bugün saat 18:00’de video konferans i ile Odamız Yönetim Kurulu toplantısı yapılacak.

1- TBMM Başkanı Mustafa Şentop, Hazine ve Maliye Bakanlığınca düzenlenen tanıtım toplantısına katılacak.

2- CHP MYK, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında video konferans yöntemiyle toplanacak.

EKONOMİ

1- Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Toprak Mahsulleri Ofisinin incir alım sezonu açılışına katılacak.

(Aydın/10.30)

2- Türkiye İstatistik Kurumu, finansal yatırım araçlarının ağustos ayı reel getiri oranlarını açıklayacak.

Borsa :   1000,00 TL

Dolar :   1001,30 TL

Euro  :   1000,40 TL

Altın  :   1000,95 TL

1- Doğu Akdeniz'deki gelişmeler ile konunun Türkiye ve Yunanistan başta olmak üzere uluslararası alandaki yansımaları izleniyor.

(Ankara/Atina/Lefkoşa)

1- Ortaköy'deki eğlence merkezi Reina'da 1 Ocak 2017'de düzenlenen ve 39 kişinin hayatını kaybettiği terör saldırısına ilişkin, aralarında saldırıyı gerçekleştiren Abdulkadir Masharipov'un da bulunduğu 60 sanığın İstanbul 27. Ağır Ceza Mahkemesince yargılanmasına devam edilecek.

2- FETÖ'nün 15 Temmuz 2016'daki darbe girişimi sırasında Akıncı Üssü'ndeki eylemlere ilişkin 475 sanığın yargılanmasına Ankara 4. Ağır Ceza Mahkemesinde devam edilecek.

3- Giresun'daki sel felaketine ilişkin gelişmeler takip ediliyor.

(Giresun)

4- Çin'in Vuhan kentinde ortaya çıkan yeni tip koronavirüsün (Kovid-19) dünya genelinde yayılmasına ilişkin gelişmeler izleniyor.

–– Çankırı Karatekin Üniversitesi Ağız ve Diş Sağlığı Uygulama ve Araştırma Merkezi Yönetmeliği

–– Hasan Kalyoncu Üniversitesi Hukuk Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi Yönetmeliği

–– Kilis 7 Aralık Üniversitesi Lisansüstü Eğitim-Öğretim ve Sınav Yönetmeliği

a - Artırma, Eksiltme ve İhale İlânları