AYTO E-GÜNDEM 27.07.2020 27.07.2020

-Bugün Odamız’da 10002 Müşteri Memnuniyeti Yönetim Sistemi ve 9001 Kalite Yönetim Sistemi belge yenileme ve gözetim tetkiki gerçekleşecek.

-Bugün saat 10:00’da Aile, Çalısma ve Sosyal Hizmetler Il Müdürlügü’nde gerçekleşecek Engelsiz Yaşam ve Gelişim Merkezinde verilecek olan müfredatın belirlenmesi toplantısına Genel Sekreterimiz İlknur KABASAKAL katılım sağlayacak.

-Bugün saat 14:30’da Ankara Singapur Büyükelçiliği ile video konferans yolu ile dış ticaret ve KOBİ ilişkileri konulu toplantı yapılacak.

-Bugün saat 16:30’da Odamız Hizmet Binasında Hesap Komisyonu toplantısı gerçekleşecek.

-Bugün saat 17:00’de Aydın Valisi Sayın Hüseyin AKSOY Odamızı ziyaret edecek.

-Bugün saat 18:00’de Odamız Yönetim Kurulu toplantısı yapılacak.

- Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde İstanbul Başakşehir Futbol Kulübü yönetim, teknik heyet ve futbolcularını kabul edecek ve kabine toplantısına başkanlık edecek.

(ANKARA/13.00/15.00)

1- Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, JW Marriott Otel'de düzenlenecek "Pandemi Koşullarında Ekonomi Diplomasisi: Özbekistan ve Türkiye Tecrübesi" konulu programa katılacak.

1- Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk ile Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Milli Eğitim Bakanlığı Başöğretmen Salonu'nda düzenlenecek Türk Standardları Enstitüsü (TSE) ile iş birliği protokolü imza töreni ve "Eğitim Kurumlarında Hijyen Şartlarının Geliştirilmesi ve Enfeksiyonu Önleme Kılavuzu"nun tanıtım toplantısına katılacak.

EKONOMİ

1- Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası, temmuz ayına ilişkin İktisadi Yönelim İstatistikleri ve Reel Kesim Güven Endeksi'ni açıklayacak.

2- Türkiye İstatistik Kurumu, temmuz ayı sektörel güven endekslerini açıklayacak.

Borsa :   999,69 TL

Dolar :   999,90 TL

Euro  :   1003,40 TL

Altın  :   1016,19 TL

1- Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ile İspanya Dışişleri, Avrupa Birliği ve İşbirliği Bakanı Arancha Gonzalez Laya, ortak basın toplantısı düzenleyecek.

2- Libya hükümeti ile darbeci Halife Hafter milisleri arasında yaşanan kriz ve uluslararası yansımaları izleniyor.

(Trablus)

1- Çin'in Vuhan kentinde ortaya çıkan yeni tip koronavirüsün (Kovid-19) dünya genelinde yayılmasına ilişkin gelişmeler ve Türkiye'de alınan tedbirler takip ediliyor.

2- FETÖ'nün 15 Temmuz 2016'daki darbe girişimi sırasında Akıncı Üssü'ndeki eylemlere ilişkin 475 sanığın yargılanmasına 4. Ağır Ceza Mahkemesinde devam edilecek.

–– Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi Yaz Okulu Yönetmeliği

–– Gümüşhane Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi Uygulama ve Araştırma Merkezi Yönetmeliği

–– Lokman Hekim Üniversitesi İhale Yönetmeliği

–– Samsun Üniversitesi Ön Lisans ve Lisans Eğitim-Öğretim Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik