23-26 Mayıs Tarihlerindeki Sokağa Çıkma Kısıtlamasından Muaf İşletmelerin Doldurması Gereken Form 20.05.2020

Sayın Üyemiz,

22 Mayıs 2020- saat 24:00 ile 26 Mayıs 2020 tarihi saat 24:00 arasında uygulanacak sokağa çıkma yasağı hakkında T.C. İçişleri Bakanlığı tarafından bazı işyeri, kurum, işletme ve kişilere muafiyet tanınmıştır. Bu muafiyetlerin dışında kalan tüm işyeri, kurum, işletme ve kişilerin sokağa çıkma yasağına uyması gerekmektedir.

Aşağıda bilgilerinize sunulan  genelgenin tarafınızca incelenerek işyerinizin muafiyet kapsamında olması ve çalışmak istemeniz halinde, T.C. Aydın Valiliği'ne iletilmek üzere ekte yer alan  formu eksiksiz doldurarak ve ek belgelerini tamamlayarak, firma kaşesi ve yetkili imzasıyla birlikte tarayıp en geç 21 Mayıs Perşembe günü saat 13.30'a kadar Odamızın info@ayto.org.tr mail adresine göndermeniz gerekmekte olup 21 Mayıs Perşembe günü 13:30’dan sonra yapılan müracaatlar kabul edilmeyecektir.

İhracatçı üyelerimiz dilekçe ekine kapasite raporu ve yurtdışı ile yapılan sözleşme,  Çalışacak personelin Ad- Soyad ve T.C. Kimlik numaralarını içeren bir liste,  listede belirtilen personelin SGK Hizmet Dökümlerini ve imalatçı üyelerimiz ise imalat sipariş formu ve yurtiçinde yaptıkları sözleşme, Çalışacak personelin Ad- Soyad ve T.C. Kimlik numaralarını içeren bir liste,  listede belirtilen personelin SGK Hizmet Dökümlerini eklemeleri gerekmektedir.

Tarafımıza iletmiş olduğunuz bilgiler kontrol edilecek,  iletmiş olduğunuz form onaylanarak elektronik ortamda tarafınıza gönderilecektir.

Bu işlemden sonra firmanızın her bir çalışanı için güvenlik güçlerine göstermek üzere bir belge vermesi gerekmektedir.

BAŞVURU FORMU