AYTO E-GÜNDEM 07.05.2020 07.05.2020

Koronavirüs nedeniyle alınan tedbirler gereği Odamız mesai saatleri 12:00-17:30 olarak değiştirilmiştir.

-Değerli Üyelerimiz; Koronavirüs salgınının yayılmasını önlemek ve toplum sağlığını korumaya destek olmak amacıyla Odamızla ilgili Belge Talebi ve Tahsilat işlemlerinizi www.ayto.org.tr adresinden yapabilirsiniz. Sağlıklı günler dileriz.

Odamız tarafından Üyelerimize ücretsiz maske dağıtımına devam edilmekte olup önceden alan Üyelerimiz ikinci kez maske alabilecektir. Koçarlı ve İncirliova ilçesinde talep eden üyelerimiz aşağıdaki adreslerde bulunan Odamız standlarından maskelerini 07.05.2020 Perşembe günü 12:00-17:00 saatleri arasında temin edebilirler.

KOÇARLI İÇİN YER: KOÇARLI HÜKÜMET KONAĞI ÖNÜ

İNCİRLİOVA İÇİN YER: İNCİRLİOVA KAYMAKAMLIĞI KARŞISINDAKİ CUMHURİYET PARKI İÇİ

Not: Koronavirüs sebebiyle kargolarda yaşanan yoğunluktan dolayı, toplu gönderim yapılması durumunda maskeleriniz 10 günden önce sizlere ulaşamayacağından sosyal mesafeyi koruyarak dağıtım yapmaktayız.

1- İYİ Parti Sözcüsü Yavuz Ağıralioğlu, parti genel merkezinde basın toplantısı düzeleyecek.

EKONOMİ

1- Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Kovid-19 pandemisinin otomotiv sektörüne etkilerinin ele alınacağı toplantıda, Taşıt Araçları Tedarik Sanayicileri Derneği (TAYSAD) üyeleriyle video konferans yöntemiyle görüşecek.

2- Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB), haftalık para ve banka istatistiklerini açıklayacak.

Borsa :   1005,15 TL

Dolar :   1005,20 TL

Euro  :   1006,10 TL

Altın  :   1010,26 TL

1- Çin'in Vuhan kentinde ortaya çıkan yeni tip koronavirüsün (Kovid-19) dünya genelinde yayılmasına ilişkin gelişmeler ve Türkiye'de alınan tedbirler takip ediliyor.

–– Türkiye İstatistik Kurumu Başkanlığı Hizmet Birimlerinin Kuruluş, Görev ve Yetkilerine Dair Yönetmelik

–– İçişleri Bakanlığı Mahalli İdareler Kontrolörleri Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik

–– İçişleri Uzmanlığı Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik

–– Millî Savunma Bakanlığı Akaryakıt İkmal ve NATO POL Tesisleri İşletme Başkanlığı Akaryakıt Ölçü, Stok, Fire İşlemleri ile Akaryakıt Kalite Kontrol Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik