AYTO E-GÜNDEM 06.05.2020 06.05.2020

Koronavirüs nedeniyle alınan tedbirler gereği Odamız mesai saatleri 12:00-17:30 olarak değiştirilmiştir.

-Değerli Üyelerimiz; Koronavirüs salgınının yayılmasını önlemek ve toplum sağlığını korumaya destek olmak amacıyla Odamızla ilgili Belge Talebi ve Tahsilat işlemlerinizi www.ayto.org.tr adresinden yapabilirsiniz. Sağlıklı günler dileriz.

-Bugün saat 14:00’te video konferans ile yapılacak olan Yükseköğretim Kalite Kurulu Toplantısına TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve Odamız Başkanı Hakan ÜLKEN katılım sağlayacak.

-Odamız tarafından Üyelerimize ücretsiz maske dağıtımına devam edilmekte olup önceden alan Üyelerimiz ikinci kez maske alabilecektir. Germencik ve Çine ilçesinde talep eden üyelerimiz aşağıdaki adreslerde bulunan Odamız araçlarından maskelerini 06.05.2020 Çarşamba günü 12:00-17:00 saatleri arasında temin edebilirler.

GERMENCİK İÇİN YER: CAMİKEBİR MAH ATATÜRK CAD . NO 54 /A İZMİR -AYDIN KARAYOLU ÜZERİ BİM YANİ, ERBAY İNCİR İŞLETMESİ

ÇİNE İÇİN YER: HACI EMİN CAMİİ ÖNÜ- HAMİTABAT, ADNAN MENDERES BLV. NO:92, 09500 ÇİNE/AYDIN

1- Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, video konferans yöntemiyle gerçekleştirilecek Koronavirüs Bilim Kurulu toplantısı sonrası Bakanlık Bilkent Yerleşkesi'nde basın açıklaması yapacak.

(Ankara/15.00/17.00)

EKONOMİ

1- TÜİK, 2019 yılına ilişkin aile istatistiklerini açıklayacak.

1- Çin'in Vuhan kentinde ortaya çıkan yeni tip koronavirüsün (Kovid-19) dünya genelinde yayılmasına ilişkin gelişmeler ve Türkiye'de alınan tedbirler takip ediliyor.

(Fotoğraflı-Görüntülü)

2- "Avrupa Birliği (AB)-Batı Balkan Zirvesi", video konferans yoluyla düzenlenecek.

(Zagreb)

1- Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınına ilişkin alınan tedbirler ve gelecekte yapılacak çalışmaları değerlendirmek üzere Bakanlığa bağlı federasyon başkanlarıyla video konferans yoluyla bir araya gelecek.

Borsa :   1002,41 TL

Dolar :   1011,90 TL

Euro  :   1007,80 TL

Altın  :   1009,45 TL