AYTO E-GÜNDEM 27.04.2020 27.04.2020

Koronavirüs nedeniyle alınan tedbirler gereği Odamız mesai saatleri 12:00-17:30 olarak değiştirilmiştir.

-Değerli Üyelerimiz; Koronavirüs salgınının yayılmasını önlemek ve toplum sağlığını korumaya destek olmak amacıyla Odamızla ilgili Belge Talebi ve Tahsilat işlemlerinizi www.ayto.org.tr adresinden yapabilirsiniz. Sağlıklı günler dileriz.

-Bugün saat 16:30’da video konferans yolu ile Odamız Yönetim Kurulu Toplantısı yapılacak.

-Bugün saat 17:00’de video konferans yolu ile Odamız Mart Ayı Olağan Meclis Toplantısı yapılacak.

-Bugün saat 18:00’de video konferans yolu ile Odamız Nisan Ayı Olağan Meclis Toplantısı yapılacak.

EKONOMİ

1- Hazine ve Maliye Bakanlığı 5 ay (161 gün) vadeli Hazine bonosu ile 7 yıl (2 bin 380 gün) vadeli devlet tahvilinin yeniden ihraç ihalelerini gerçekleştirecek.

(Ankara)

1- Çin'in Vuhan kentinde ortaya çıkan yeni tip koronavirüsün (Kovid-19) dünya genelinde yayılmasına ilişkin gelişmeler ve Türkiye'de alınan tedbirler takip ediliyor.

Borsa :   1021,39 TL

Dolar :   1003,20 TL

Euro  :   1004,70 TL

Altın  :   999,61 TL