AYTO E-GÜNDEM 13.04.2020 13.04.2020

-Koronavirüs nedeniyle alınan tedbirler gereği Odamız mesai saatleri 12:00- 17:30 olarak değiştirilmiştir.

-Değerli Üyelerimiz; Koronavirüs salgınının yayılmasını önlemek ve toplum sağlığını korumaya destek olmak amacıyla Odamızla ilgili Belge Talebi ve Tahsilat işlemlerinizi www.ayto.org.tr adresinden yapabilirsiniz. Sağlıklı günler dileriz.

-Bugün saat 17:00’de video konferans yolu ile Odamız Yönetim Kurulu toplantısı gerçekleşecektir.

1- TBMM Genel Kurulunda, Ceza ve Güvenlik Tedbirlerinin İnfazı Hakkında Kanun ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi üzerinde görüşmeler devam edecek.

(TBMM/14.00)

Borsa :   998,82 TL

Dolar :   1010,30 TL

Euro  :   1011,90 TL

Altın  :   1012,56 TL

1- Çin'in Vuhan kentinde ortaya çıkan yeni tip koronavirüsün (Kovid-19) dünya genelinde yayılmasına ilişkin gelişmeler ve Türkiye'de alınan tedbirler takip ediliyor.

–– İzmir Kavram Meslek Yüksekokulu Ön Lisans Eğitim-Öğretim ve Sınav Yönetmeliği

–– Kayseri Üniversitesi Seyrani Uygulama ve Araştırma Merkezi Yönetmeliği

–– Konya Teknik Üniversitesi Enerji Teknolojileri Araştırma, Geliştirme ve Uygulama Merkezi Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik

–– Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Eğitim-Öğretim ve Sınav Yönetmeliğinin Yürürlükten Kaldırılmasına Dair Yönetmelik