AYTO E-GÜNDEM 10.06.2024 10.06.2024

AYTO E-GÜNDEM

- Bugün saat 11.00’ de AYTO İstihdam Komisyonu toplantısı yapılacaktır.

- Bugün saat 18.00’ de Odamız Yönetim Kurulu toplantısı yapılacaktır.

1- CHP Genel Başkanı Özgür Özel, parti genel merkezinde, Parti Meclisi (PM) ve Merkez Yönetim Kurulu (MYK) toplantılarına katılacak.
(Ankara/15.00/19.00)

1- Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, İstanbul Öğretmen Akademileri ve Atölyeleri kapanış dersine katılacak.
2- Türkiye İstatistik Kurumu, nisan ayına ilişkin iş gücü istatistikleri ile sanayi üretim endeksini açıklayacak.
3- Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB), nisan ayına ilişkin ödemeler dengesi istatistiklerini duyuracak.
4- Hazine ve Maliye Bakanlığı, 10 ay (301 gün) vadeli hazine bonosunun yeniden ihracını gerçekleştirecek.
(Ankara)

Borsa :      1000,00 TL

Dolar :      1002,40 TL

Euro  :      1002,30 TL

Altın  :      1004,94 TL

1- Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, temaslarda bulunmak üzere Rusya’yı ziyaret edecek.
(Moskova)
2- İsrail'in Gazze Şeridi'ne saldırıları ve insani krizin yansımaları izleniyor.
(Gazze/Kudüs)

1- A Milli Futbol Takımı, 2024 Avrupa Şampiyonası öncesi son hazırlık sınavında deplasmanda Polonya ile karşı karşıya gelecek.
(Varşova/21.45)
2- Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi play-off final serisi üçüncü maçında Fenerbahçe Beko, Anadolu Efes'i konuk edecek.

–– İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi Önlisans ve Lisans Eğitim Öğretim ve Sınav Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik

–– Necmettin Erbakan Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Eğitim-Öğretim ve Sınav Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik

a - Artırma, Eksiltme ve İhale İlânları

b - Çeşitli İlânlar