TMMOB GIDA MÜHENDİSLERİ ODASI- STAJYER ÇALIŞMASI HK. 12.03.2024

Sayın Üyemiz,

Tmmob Gıda Mühendisleri Odası’ndan Odamız gelen yazıda,  Gıda Mühendisliği Bölümlerinde okuyan öğrencilerin zorunlu stajlarını, ders programına göre 2. ya da 3. sınıfın yaz döneminde gıda işletmelerinde tamamlamak zorunda oldukları ancak her yıl yeterli staj yeri bulma konusunda ciddi sıkıntılar yaşandığı ve kimi zaman bu sorunun öğrencilerin yıl kaybına bile neden olabildiği belirtilmiştir.  Bu sorunu kalıcı olarak çözüme kavuşturmak amacıyla, Tmmob Gıda Mühendisleri Odası Şubesince staj olanağı sağlayan işletmelerin belirlenmesi yönünde bir çalışma yapılmasına karar verilmiştir. Stajyer ihtiyacı olan gıda işletmecisi olan Üyelerimizin bilgisine sunulur.

İrtibat: Tel: +90(312) 418 2826 - 418 2846 - 418 2847 Mail: gidamo@gidamo.org.tr