AYTO E-GÜNDEM 04.03.2024 04.03.2024

AYTO E-GÜNDEM

- Bugün saat 15.00’ te Aydın Ticaret Odası ve Aydın Adnan Menderes Üniversitesi arasında imzalanacak olan Mesleki Eğitim ve Yeterlilik İşbirliği protokol anlaşmasına TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve Odamız Başkanı Hakan ÜLKEN ve Yönetim Kurulu üyelerimiz katılım sağlayacaktır.

- Bugün saat 17.00’ de Odamız Yönetim Kurulu toplantısı yapılacaktır.

1- TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Fildişi Sahili Devlet Başkanı Alassane Ouattara tarafından kabul edilecek, Grand Bassam Kız Yetimhanesini ziyaret edecek, İslam İşbirliği Parlamenter Asamblesi (İSİPAB) 18. Genel Kurulu'nun açılışına katılacak.
(Abidjan)

1- İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Turan Güneş Bulvarı'nda esnaf ziyaretinde bulunacak.

1- Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası, aralık ayına ilişkin finansal kesim dışındaki firmaların döviz varlık ve yükümlülüklerini açıklayacak.
2- Türkiye İstatistik Kurumu, şubat ayına ilişkin enflasyon verilerini açıklayacak.

Borsa :    989,50 TL

Dolar :    1025,00 TL

Euro  :    1026,90 TL

Altın  :    1001,61 TL

1- İsrail'in abluka altındaki Gazze Şeridi'ne saldırıları ve insani krize ilişkin gelişmeler takip ediliyor.
(Kudüs/Gazze/Kahire)

1- Trendyol Süper Lig'in 28. haftası, Yukatel Adana Demirspor-VavaCars Fatih Karagümrük, Bitexen Antalyaspor-Gaziantep FK ve Corendon Alanyaspor-Trabzonspor maçlarıyla tamamlanacak.
(Adana/17.00/Antalya/20.00/20.00)
2- Trendyol 1. Lig'in 25. haftası, Gençlerbirliği-ASTOR Enerji Şanlıurfaspor maçıyla tamamlanacak.
3- Türkiye Sigorta Türkiye Basketbol Ligi'nin 27. haftası 3 maçla tamamlanacak.

–– Doğuş Üniversitesi Lisansüstü Eğitim-Öğretim ve Sınav Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik

–– Gaziantep Üniversitesi Turizm ve Otelcilik Meslek Yüksekokulu Ön Lisans Eğitim-Öğretim Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik

–– İstanbul Sağlık ve Teknoloji Üniversitesi Lisansüstü Eğitim Öğretim ve Sınav Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik

–– Necmettin Erbakan Üniversitesi Tıbbi ve Kozmetik Bitkiler Uygulama ve Araştırma Merkezi Yönetmeliği