AYTO E-GÜNDEM 26.02.2024 26.02.2024

AYTO E-GÜNDEM

- Bugün Bursa’ da düzenlenecek olan Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Yönetim Kurulu toplantısına TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve Odamız Başkanı Hakan ÜLKEN katılım sağlayacaktır.

- Bugün saat 17.00’ de Odamız Yönetim Kurulu toplantısı yapılacaktır.

1- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sirkeci- Kazlıçeşme Raylı Sistem ve Yaya Odaklı Yeni Nesil Ulaşım Projesi Açılış Töreni'ne, AK Parti Kongre Merkezi'nde partisinin Genişletilmiş İl Seçim İşleri Başkanları Toplantısı'na ve AK Parti Genel Merkezi'nde MYK Toplantısı'na katılacak.

(İstanbul/12.00/Ankara/15.30/17.00)

2- Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, İngiltere'de Türk iş dünyası temsilcileriyle buluşacak.
(Londra)
3- Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, partisinin genel merkezinde yapılacak Merkez Yönetim Kurulu ve Parti Meclisi toplantılarına başkanlık edecek.
(Ankara/ 13.00/17.00)

1- Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Hilton Otel'de düzenlenecek Hakimlere Yönelik Arabuluculuk ve Tahkim Bilgilendirme Semineri'ne katılacak.
2- Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Şehit Müslüm Özdemir'in ailesini, Tarihi Kapalıçarşı esnafını, Büyükşehir Belediyesini ziyaret edecek, Pazarcık İlçe Seçim Ofisi'nin açılışına iştirak edecek.
(Kahramanmaraş/12.30-16.30)

1- Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, "Küresel Temiz Teknolojiler Girişimcilik Programı-Türkiye 2023 Hızlandırıcısı Ödül Töreni"ne katılacak.

Borsa :   1000,00 TL

Dolar :   1005,40 TL

Euro  :   1011,40 TL

Altın  :    999,96 TL

1- Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Meksika Dışişleri Bakanı Alicia Barcena ile bir araya gelecek.
(Meksiko)
2- İsrail'in abluka altındaki Gazze Şeridi'ne saldırıları ve insani krize ilişkin gelişmeler takip ediliyor.
(Kudüs/Gazze/Kahire)
3- Uluslararası Adalet Divanında (UAD) İsrail’in Filistin’i işgalinin hukuki neticelerine ilişkin duruşmada, Türkiye adına Dışişleri Bakan Yardımcısı Ahmet Yıldız başkanlığındaki heyet sunum yapacak.
(Lahey/12.00)

1- Trendyol Süper Lig'in 27. haftası, Galatasaray-Bitexen Antalyaspor maçıyla tamamlanacak.
2- Trendyol 1. Lig'in 24. haftası, Astor Enerji Şanlıurfaspor-Tuzlaspor müsabakasıyla sona erecek.
(Şanlıurfa/20.00)
3- Voleybolda Vodafone Sultanlar Ligi'nin 22. haftası, PTT-Çukurova Belediyespor karşılaşmasıyla tamamlanacak.

–– Altınbaş Üniversitesi Lisansüstü Eğitim ve Öğretim Yönetmeliği

–– Çağ Üniversitesi Ön Lisans ve Lisans Eğitim-Öğretim ve Sınav Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik

–– Dokuz Eylül Üniversitesi Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi Yönetmeliği

–– İstanbul Aydın Üniversitesi Ön Lisans ve Lisans Eğitim Öğretim ve Sınav Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik