AYTO E-GÜNDEM 30.01.2024 30.01.2024

- Bugün saat 13.00' te Ankara Ticaret Odası' nda düzenlenecek olan Sigorta Acenteleri toplantısına TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve Odamız Başkanı Hakan ÜLKEN katılım sağlayacaktır.

- Bugün Saat 14.00’ te TOBB Birlik Merkezinde düzenlenecek olan TOBB Sağlık Turizmi Seçimli Meclis toplantısına TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve Odamız Başkanı Hakan ÜLKEN katılım sağlayacaktır.

1-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Kongre Merkezi'nde Seçim Beyannamesi Tanıtım Toplantısı'na katılacak. Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde "Güven Mektubu Takdim" törenlerinin ardından, Ürdün Büyükelçisi Hazem İssam Al-Khatib Al-Tamimi'yi, Gine Bissau Büyükelçisi Braima Embalo'yu, Ekvator Ginesi Büyükelçisi Jeso Eseno Micha Akeng'i ve Umman Büyükelçisi Saif Rashid Saif Al Jahwari'yi kabul edecek.

(Ankara/12.00/15.30/16.00/16.30/17.00/17.30)

2- TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) Federal Ulusal Konseyi Başkanı Saqr Ghobash ve Devlet Başkanı Şeyh Muhammed Bin Zayed Al Nahyan ile görüşecek, ASELSAN BAE Ofisi'nin açılışını gerçekleştirecek.

(Abu Dabi)

3- CHP Genel Başkanı Özgür Özel partisinin TBMM Grup Toplantısı'na katılacak.

(TBMM/13.30)

1- Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Hakimler Savcılar Kurulu Teftiş Kurulu Başkanlığı Değerlendirme Toplantısı'na iştirak edecek.

(Antalya/10.00)

2- TBMM'den

- MHP ve DEM Parti grup toplantıları düzenlenecek.

- Genel Kurulda, bazı uluslararası anlaşmalara ilişkin kanun teklifleri görüşülecek.

(TBMM/10.45/12.45/15.00)

1- Türkiye İstatistik Kurumu, ocak ayı ekonomik güven endeksini, 2023 yılı yoksulluk ve yaşam koşulları istatistiklerini açıklayacak.

1000 TL NE OLDU?

Borsa :           1000,00 TL

Dolar :           1000,20 TL

Euro  :            999,80 TL

Altın  :            1000,11 TL

1- Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Bulgaristan Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Mariya Gabriel ile görüşecek, Bulgaristan Cumhurbaşkanı Rumen Radev ve Başbakan Nikolay Denkov tarafından kabul edilecek.

(Sofya)

2- İsrail'in abluka altındaki Gazze Şeridi'ne saldırıları ve insani krize ilişkin gelişmeler takip ediliyor.

(Kudüs/Gazze/Kahire)

1- Basketbol THY Avrupa Ligi'nin 24. haftasında Fenerbahçe Beko, Fransa'nın LDLC ASVEL Villeurbanne ekibine konuk olacak.

(Lyon/22.00)

2- Basketbol BKT Avrupa Kupası'nın 17. haftasında Beşiktaş Emlakjet, Fransa'nın Paris Basketball takımını ağırlayacak.

3- Basketbol Şampiyonlar Ligi'nde son 16 turu J Grubu'ndaki ikinci maçında Galatasaray Ekmas, Fransa'nın JDA Bourgogne Dijon ekibini konuk edecek.

4- Basketbol FIBA Kadınlar Avrupa Ligi gruplarının son haftasında Fenerbahçe Alagöz Holding, A Grubu'nda Macaristan'ın DVTK Hun-Therm, ÇBK Mersin ise B Grubu'nda Çekya'nın ZVVZ USK Prag ekibini ağırlayacak.

(İstanbul/19.00/Mersin19.30)

5- Voleybol Kadınlar CEV Şampiyonlar Ligi'nin play-off turu ilk maçında VakıfBank, Polonya'nın PGE Rysice takımına konuk olacak.

(Rzessow/22.30)

–– Türkiye Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansı Personelinin Görev, Yetki ve Sorumlulukları ile İşe Alınmalarına İlişkin Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik

–– Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Spor Bilimleri ve Sporcu Sağlığı Uygulama ve Araştırma Merkezi Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik

TEBLİĞLER