AYTO E-GÜNDEM 17.01.2024 17.01.2024

- Bugün saat 09:30’da İstanbul’da düzenlenecek olan 4. Uluslararası İstanbul Coğrafi İşaretler Zirvesi’ne TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve Odamız Başkanı Hakan ÜLKEN katılım sağlayacaktır.

-Bugün saat 12.00’ de 17. Meslek Komitesi (Hububat, Fırıncılık Ürünleri ve Muhtelif Tatlılar) toplantısı yapılacaktır.

1- TBMM'den - İYİ Parti ve Saadet Partisinin Meclis grup toplantıları düzenlenecek. - Genel Kurulda, Türk Silahlı Kuvvetleri deniz unsurlarının Aden Körfezi, Somali kara suları ve açıkları, Arap Denizi ve mücavir bölgelerdeki görev süresinin uzatılmasına ilişkin Cumhurbaşkanlığı tezkeresi görüşülecek. (TBMM/10.30/09.15/14.00)

EKONOMİ

1- Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası, kasım ayına ilişkin özel sektörün yurt dışından sağladığı kredi borcunu ve konut fiyat endeksini açıklayacak. (Ankara/10.00/14.30)

Euro  :  1000,00 TL