AYTO E-GÜNDEM 15.01.2024 15.01.2024

- Bugün saat 16.00’ da 10. Meslek Komitesi (İnşaatı Destekleyici Faaliyetler) toplantısı yapılacaktır.

- Bugün saat 17.00’ de Odamız Yönetim Kurulu toplantısı yapılacaktır.

1- Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Kızılcahamam Çam Otel'de düzenlenecek Türkiye'de Koruyucu Aile Sisteminin Güçlendirilmesi Projesi II. Koruyucu Aile Temelli Çocuk Koruma Sistemi Çalıştayı'na katılacak.

1- Dünya Ekonomik Forumu'nun (WEF) 2024 yıllık toplantısı İsviçre'nin Davos kasabasında "Güvenin Yeniden İnşası" temasıyla başlayacak.

(Davos/10.00)

2- TÜİK, 2023 Kasım dönemine ilişkin ücretli çalışan istatistikleri, süt ve süt ürünleri ile kümes hayvancılığı üretimi verilerini açıklayacak.

1000 TL NE OLDU?

Borsa :           1000,00 TL

Dolar :           1000,10 TL

Euro  :           1002,80 TL

Altın  :           1003,19 TL

1- İsrail'in abluka altındaki Gazze Şeridi'ne saldırıları ve insani krize ilişkin gelişmeler takip ediliyor.

(Kudüs/Gazze/Kahire)

1- Milli Eğitim Bakanlığına bağlı tüm okullarda, Pençe-Kilit Harekat bölgesinde şehit olan askerler için bayrak töreni öncesinde bir dakikalık saygı duruşunda bulunulacak.

1- Trendyol Süper Lig'in 20. haftası, Galatasaray-Mondihome Kayserispor karşılaşmasıyla tamamlanacak.

2- Trendyol 1. Lig'in 18. haftası, Altay-Astor Enerji Şanlıurfaspor müsabakasıyla sona erecek.

(İzmir/20.00)

3- Türkiye Sigorta Türkiye Basketbol Süper Ligi'nin 16. haftası, Bahçeşehir Koleji-Manisa Büyükşehir Belediyespor maçıyla tamamlanacak.

4- Basketbol erkeklerde ING Türkiye Kupası'nın kura çekimi Sinan Erdem Spor Salonu'nda gerçekleştirilecek.

5- Hentbol Kadınlar Süper Lig'in 14. haftasına, Kastamonu Belediyespor-Görele Belediyespor maçıyla devam edilecek.

(Kastamonu/15.30)

–– Çankaya Üniversitesi Hukuk Fakültesi Lisans Eğitim-Öğretim ve Sınav Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik

–– Kütahya Dumlupınar Üniversitesi İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi Uygulama ve Araştırma Merkezi Yönetmeliğinin Yürürlükten Kaldırılmasına Dair Yönetmelik

– T.C. Merkez Bankasınca Belirlenen Devlet İç Borçlanma Senetlerinin Günlük Değerleri