AYTO E-GÜNDEM 08.01.2024 08.01.2024

- Bugün saat 16.00’ da 3. Meslek Komitesi (Et ve Süt Ürünleri) toplantısı yapılacaktır.

- Bugün saat 17.00’ de Odamız Yönetim Kurulu toplantısı yapılacaktır.

1- Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, "Türkiye'nin 2030 Enerji Verimliliği Stratejisi ve Eylem Planı" lansmanına katılacak.

2- Ticaret Bakanı Ömer Bolat, TÜGİAD Genel Merkezi'nin açılışına iştirak edecek.

3- Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Düzce Sürdürülebilir Kentsel Ulaşım Planı Projesi Açılış Töreni'ne ve Valilik İl Koordinasyon Toplantısı'na katılacak, Metek Mahallesi Üst Geçit Projesi'nde incelemelerde bulunacak, Belediye Başkanlığını, AK Parti ve MHP il başkanlığını ziyaret edecek.

(Düzce/10.00/11.30/14.00/14.30/15.00/16.00)

4- Türkiye İstatistik Kurumu, 2023 Aralık ayına ilişkin finansal yatırım araçlarının reel getiri oranlarını açıklayacak.

5- Hazine ve Maliye Bakanlığı, tahvil ihalesi gerçekleştirecek.

(Ankara)

1000 TL NE OLDU?

Borsa :           1000,00 TL

Dolar :           1001,40 TL

Euro  :           1001,10 TL

Altın  :           997,23 TL

1- İsrail'in abluka altındaki Gazze Şeridi'ne saldırıları ve insani krize ilişkin gelişmeler takip ediliyor.

(Kudüs/Gazze/Kahire)

1- ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nin 19. haftası; OGM Ormanspor-Bursa Uludağ Basketbol, Fenerbahçe Alagöz Holding-Mehmet Kavan Yapı İzmit Belediyespor ve Melikgazi Kayseri Basketbol-Beşiktaş müsabakalarıyla tamamlanacak.

(Ankara/14.00/İstanbul/15.00/Kayseri/17.30)

–– Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi Deney Hayvanları Uygulama ve Araştırma Merkezi Yönetmeliği

–– Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Uygulama ve Araştırma Merkezi Yönetmeliği

–– Işık Üniversitesi Yatay Geçiş, Çift Anadal, Yan Dal ve Kredi Transferi Yönetmeliğinin Yürürlükten Kaldırılmasına Dair Yönetmelik