AYTO E-GÜNDEM 03.01.2024 03.01.2024

- Bugün saat 10.30’ da Odamızda AYTO Kadın Girişimciler Kurulu toplantısı yapılacaktır.

- Bugün saat 16.00’ da 14. Meslek Komitesi (Motorlu Araçlar Yakıt ve Yedek Parçaları) toplantısı yapılacaktır.

1-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde gerçekleştirilecek Savunma Sanayii İcra Komitesi Toplantısı'na katılacak.

2- Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Türkiye Adalet Akademisi'nin "Mesleki Uygulama Yarışmaları Ödül Töreni"ne katılacak.

3- CHP Genel Başkan Yardımcısı Zeliha Aksaz Şahbaz, parti genel merkezinde basın toplantısı düzenleyecek.

4- CHP Genel Başkan Yardımcıları Gökçe Gökçen ve Yankı Bağcıoğlu, 28 Şubat Davası hükümlüsü emekli generalleri, Sincan Ceza İnfaz Kurumları Kampüsü'nde ziyaret edecek, ziyaretin ardından açıklama yapacak.

1- Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, "İstanbul Havalimanı Metrosu, Sürücüsüz Yerli Metro Seti Teslim Töreni"ne iştirak edecek.

2- Türkiye İstatistik Kurumu, aralık ayı enflasyon verilerini açıklayacak.

1000 TL NE OLDU?

Borsa :           1000,00 TL

Dolar :           1001,30 TL

Euro  :           1008,50 TL

Altın  :           1003,23 TL

DÜNYA DİPLOMASI

1- İsrail'in abluka altındaki Gazze Şeridi'ne saldırıları ve insani krize ilişkin gelişmeler takip ediliyor.

(Kudüs/Gazze/Kahire)

1- THY Avrupa Ligi'nin 18. haftasında, Anadolu Efes, İspanya'nın Valencia Basket takımına konuk olacak.

(Valencia/22.30)

2- Basketbol Şampiyonlar Ligi play-in turu ilk maçlarında; Pınar Karşıyaka, İspanya'nın Rio Breogan ekibini ağırlayacak, Galatasaray Ekmas ise deplasmanda İtalya'nın Bertram Derthona Tortona takımıyla karşı karşıya gelecek.

(İzmir/20.30/Tortona/22.30)

3- Hentbol Kadınlar Süper Lig'in 12. haftası, Kastamonu Belediyespor-Yenimahalle Belediyespor maçıyla tamamlanacak.

(Kastamonu/15.00)

–– Başkent Üniversitesi Ana Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik

–– Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Araştırma Laboratuvarları Uygulama ve Araştırma Merkezi Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik

–– Selçuk Üniversitesi Bölgesel Gelişme Uygulama ve Araştırma Merkezi Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik