AYTO E-GÜNDEM 02.01.2024 02.01.2024

- Bugün saat 16.30’ da 13. Meslek Komitesi (Taşıma Nakliye Lojistik) toplantısı yapılacaktır.

- Bugün saat 17.00’ de Odamız Yönetim Kurulu toplantısı yapılacaktır.

1- Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Valiliği, AK Parti İl Başkanlığını, Engelsiz Yaşam Bakım, Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezini ziyaret edecek, "Biz Büyük Bir Aileyiz" buluşmasına, Habip Başkan Parkı ve aşevleri açılışına katılacak.
(Batman/11.30-17.20)

DÜNYA DİPLOMASI
1- İsrail'in abluka altındaki Gazze Şeridi'ne saldırıları ve insani krize ilişkin gelişmeler takip ediliyor.
(Kudüs/Gazze/Kahire)

1000 TL NE OLDU?

Borsa :           1000,00 TL

Dolar :           1005,40 TL

Euro  :           1001,70 TL

Altın  :           1008,78 TL

1- THY Avrupa Ligi'nin 18. haftasında Fenerbahçe Beko, Sırbistan'ın Kızılyıldız takımını konuk edecek.
2- Basketbol Şampiyonlar Ligi play-in turu ilk maçlarında; TOFAŞ, Yunanistan'ın PAOK mateco, Darüşşafaka Lassa ise Almanya'nın MHP Riesen takımına konuk olacak.
(Selanik/20.30/Ludwigsburg/22.00)
3- ING Kadınlar Türkiye Kupası çeyrek finalinde Fenerbahçe Alagöz Holding-Nesibe Aydın, Emlak Konut-OGM Ormanspor, Galatasaray Çağdaş Faktoring-ÇBK Mersin, Beşiktaş-Mehmet Kavan Yapı İzmit Belediyespor müsabakaları tek maç eleme usulü oynanacak.
(İstanbul/13.00/15.30/18.00/20.30)
4- Hentbol Kadınlar Süper Lig'in 12. haftasına; İzmir Büyükşehir Belediyespor-Armada Praxis Yalıkavak, Bursa Büyükşehir Belediyespor-Anadolu Üniversitesi ve Üsküdar Belediyespor-Görele Belediyespor müsabakasıyla devam edilecek.
(İzmir/16.00/Bursa/17.00/İstanbul/18.00)

YÖNETMELİK

–– Mersin Üniversitesi Lisansüstü Eğitim-Öğretim ve Sınav Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik

TEBLİĞLER