AYTO E-GÜNDEM 19.12.2023 19.12.2023

- Bugün saat 11.00’ de 7. Meslek Komitesi (Bilişim, İletişim, Kırtasiye ve Elektrikli Cihazlar) toplantısı yapılacaktır.

1- Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Azerbaycan'da İş Dünyası Buluşması'na katılacak.

(Bakü)

1- Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nde "Hukuk Klinikleri Sertifika Töreni"ne iştirak edecek.

2- Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, TÜİK'te "Çocuk Hakları İzleme ve Değerlendirme Kurulu Toplantısı"na katılacak.

3- Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, 2 okul ve bir spor salonundan oluşan Esenler Tuna Eğitim Vadisi’nin açılışına iştirak edecek.

4- TBMM Genel Kurulunda Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği ile Gençlik ve Spor bakanlıklarının 2024 yılı bütçeleri görüşülecek.

(TBMM/11.00)

5- İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin il başkanlığını ziyaret edecek, teşkilat buluşmasına katılacak.

(Uşak/12.30/14.00)

1000 TL NE OLDU?

Borsa :           1000,00 TL

Dolar :           1000,30 TL

Euro  :           1001,20 TL

Altın  :            998,25 TL

1- İsrail'in "insani ara"ya son vermesinin ardından abluka altındaki Gazze Şeridi'ne saldırıları ve insani krize ilişkin gelişmeler takip ediliyor.

(Kudüs/Gazze/Kahire)

1- Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, TBMM Genel Kurulu'nda Bakanlığının bütçe görüşmelerine katılacak.

2- Trendyol Süper Lig'de 17. hafta mücadelesi başlayacak; RAMS Başakşehir-EMS Yapı Sivasspor, İstanbulspor-Trabzonspor ve Gaziantep FK-Yukatel Adana Demirspor maçları yapılacak.

(İstanbul/17.00/20.00/Gaziantep/20.00)

3- Trendyol 1. Lig'de 16. hafta mücadelesi başlayacak; Tuzlaspor-Sakaryaspor, Bitexen Giresunspor-Gençlerbirliği ve Kocaelispor-Bodrum FK karşılaşmaları oynanacak.

(İstanbul/14.00/Giresun/17.00/Kocaeli/20.00)

4- TFF 2. Lig gruplarında 18. hafta, TFF 3. Lig gruplarında 15. ve sezonun ilk yarısının son hafta mücadeleleri başlayacak.

5- Basketbol BKT Avrupa Kupası'nın 12. haftasında, Türk Telekom, B Grubu'nda Yunanistan'ın Aris Midea takımını ağırlayacak; Beşiktaş Emlakjet, A Grubu'nda Slovenya'nın Cedevita Olimpija ekibine konuk olacak.

(Ankara/20.00/Lübliyana/20.30)

6- Basketbol Şampiyonlar Ligi'nin normal sezon 6. ve son hafta maçında Darüşşafaka Lassa, C Grubu'nda Letonya'nın VEF Riga takımını ağırlayacak; Pınar Karşıyaka E Grubu'nda Belçika'nın Filou Oostende ekibine konuk olacak.

(İstanbul/20.00/Oostende/22.00)

7- Voleybol Erkekler CEV Şampiyonlar Ligi A Grubu 4. maçında Ziraat Bankkart, Polonya'nın Grupa Azoty ekibine konuk olacak.

(Kedzierzyn-Kozle/20.00)

8- Voleybol Erkekler CEV Cup 8'li final (Son 16) turu rövanşında Arkas Spor, Çekya'nın CEZ Karlovarsko takımıyla deplasmanda karşılaşacak.

(Karlovy Vary/20.00)

9- Voleybol Erkekler CEV Challenge Cup 8'li final (Son 16) turu rövanşında Galatasaray HDI Sigorta, Macaristan'ın Penzügyör SE ekibini konuk edecek.

–– Çocuk Koruma Hizmetleri Planlama ve Çocuk Bakım Kuruluşlarının Çalışma Usul ve Esasları Hakkında Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik

–– Genel Havacılık Hava Taşımacılığına İlişkin Güvenlik Tedbirleri Hakkında Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik

–– Fiyat Etiketi Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik

–– Elektrik Piyasası Dengeleme ve Uzlaştırma Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik