AYTO E-GÜNDEM 04.12.2023 04.12.2023

- Bugün saat 10.00’ da 7. Meslek Komitesi (Bilişim, İletişim, Kırtasiye ve Elektrikli Cihazlar) toplantısı yapılacaktır.

- Bugün saat 10.30’ da AYTO Hizmet binasında AYTO Kadın Girişimciler İcra Kurulu toplantısı yapılacaktır.

- Bugün saat 17.00’ de Odamız Yönetim Kurulu toplantısı yapılacaktır.

1-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Kongre Merkezi'nde İslam İşbirliği Teşkilatı Ekonomik ve Ticari İşbirliği Daimi Komitesinin (İSEDAK) 39. Bakanlar Oturumu Açılış Programı'na katılacak.

2- Cumhurbaşkanı Erdoğan Katar'da
- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Katar Emiri Şeyh Temim bin Hamed Al Sani tarafından Emirlik Divanı'nda resmi törenle karşılanacak.
- Baş başa görüşme gerçekleştirecek Erdoğan ve Al Sani, 9. Türkiye-Katar Yüksek Stratejik Komite Toplantısı'na iştirak edecek.
- Ortak anlaşmaların imzalanmasının ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan, Katar Emiri Al Sani tarafından onuruna verilecek resmi yemeğe katılacak.
(Doha)
3- CHP Genel Başkanı Özgür Özel, genel merkezde düzenlenecek Parti Meclisi toplantısına başkanlık edecek.

1- Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, 7. Ulusal Kutup Bilimleri Sempozyumu'na katılacak.
2- Türkiye İstatistik Kurumu, kasım ayı enflasyon verisini açıklayacak.
3- Hazine ve Maliye Bakanlığı, tahvil ihalesi gerçekleştirecek.
(Ankara)
4- Birleşmiş Milletler İklim Değişikliği Çerçeve Sözleşmesi 28. Taraflar Konferansı (COP28) izleniyor.
(Dubai)

1000 TL NE OLDU?

Borsa :           1000,00 TL

Dolar :           1002,10 TL

Euro  :           1000,70 TL

Altın  :           1007,23 TL

1- İsrail'in "insani ara"ya son vermesinin ardından abluka altındaki Gazze Şeridi'ne saldırıları ve insani krize ilişkin gelişmeler takip ediliyor.
(Kudüs/Gazze/Kahire)

1- Trendyol Süper Lig'in 14. haftası, Fenerbahçe-EMS Yapı Sivasspor müsabakasıyla tamamlanacak.
2- ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nin 13. haftası, Bursa Uludağ Basketbol-İlkem Yapı Tarsusspor müsabakasıyla sona erecek.
(Bursa/15.00)
3- Türkiye Sigorta Türkiye Basketbol Ligi'nin 13. haftası, tek karşılaşmayla tamamlanacak.
4- AXA Sigorta Efeler Ligi'nin 10. haftası, Bursa Büyükşehir Belediyespor-Hatay Büyükşehir Belediyespor ve Galatasaray HDI Sigorta-Bigadiç Belediyespor maçlarıyla sona erecek.
(Bursa/13.00/İstanbul/16.00)

CUMHURBAŞKANLIĞINA VEKÂLET ETME İŞLEMİ

–– Cumhurbaşkanlığına, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet YILMAZ’ın Vekâlet Etmesine Dair Tezkere

–– İstanbul Arel Üniversitesi Sağlık Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi Yönetmeliği