AYTO E-GÜNDEM 27.11.2023 27.11.2023

- Bugün saat 15.00’ te TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve Odamız Başkanı Hakan ÜLKEN Aydın Valisi Sayın Yakup CANBOLAT’ ı makamında ziyaret edecektir.

- Bugün saat 17.00’ da Odamız Yönetim Kurulu toplantısı yapılacaktır.

1- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Merkez Yürütme Kurulu (MYK) toplantısına başkanlık edecek, Maldivler Cumhurbaşkanı Muhammed Muizzu ile görüşecek.
(Ankara/14.30/19.00)
2- TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin ev sahipliğinde düzenlenen Asya Parlamenter Asamblesi (APA) İcra Konseyi Toplantısı'na katılacak.
(Antalya/10.00)
3- CHP Merkez Yönetim Kurulu ve Parti Meclisi, Genel Başkan Özgür Özel başkanlığında toplanacak.
(Ankara/11.00/14.00)

1- Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, TİM Genişletilmiş Başkanlar Kurulu Toplantısı’na katılacak.

1000 TL NE OLDU?

Borsa :          1000,00 TL

Dolar :          1001,30 TL

Euro  :          1001,50 TL

Altın  :          1006,71 TL

1- Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Akdeniz için Birlik (AiB) 8. Bölgesel Forumu’na iştirak etmek üzere İspanya’nın Barselona kentini ziyaret edecek.
(Barselona)
2- Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de, Türkiye-Azerbaycan-Gürcistan Savunma Bakanları Toplantısına katılacak.
(Bakü)
3- İsrail ile Hamas'ın çatışmalara "insani ara" verme mutabakatına ilişkin gelişmeler izleniyor.
(Kudüs/Gazze/Kahire)

1- Trendyol Süper Lig'in 13. haftası; EMS Yapı Sivasspor-Trabzonspor ve RAMS Başakşehir-Siltaş Yapı Pendikspor maçlarıyla tamamlanacak.
(Sivas/İstanbul/20.00)
2- Trendyol 1. Lig'in 13. haftası, Gençlerbirliği-Ankara Keçiörengücü müsabakasıyla sona erecek.
3- Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nin 9. haftası, Anadolu Efes-Manisa Büyükşehir Belediyespor maçıyla tamamlanacak.

–– Milli Savunma Üniversitesi Akademik Personelin Seçimi, Atanması, Görevleri ve Görevde Yükseltilmesi Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik

–– Milli Savunma Üniversitesi Enstitüleri Teşkilat ve İşleyiş Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik

–– Milli Savunma Üniversitesi Harp Enstitüleri, Milli Savunma ve Güvenlik Enstitüsü Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik

–– Milli Savunma Üniversitesi Lisansüstü Eğitim ve Öğretim Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik