AYTO E-GÜNDEM 22.11.2023 22.11.2023

- Bugün saat 15.00’ da 4. Meslek Komitesi (Tarım Ürünleri) toplantısı yapılacaktır.

1- Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, İstanbul Sanayi Odası Kasım Ayı Meclis Toplantısı'na katılacak, Konya Valiliği ile AK Parti İl Başkanlığına ziyarette bulunacak, İş Dünyası Buluşması'na iştirak edecek.

(İstanbul/13.30/Konya/18.00/19.15/20.30)

1- Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla 81 ilden gelen öğretmenler ve şehit öğretmenlerin yakınlarıyla bir araya gelecek.

2- TBMM'den

- İYİ Parti ve Saadet Partisinin Meclis grup toplantıları düzenlenecek.

- Genel Kurulda, Aile ve Gençlik Fonu Kurulması Hakkında Kanun Teklifi'nin görüşmelerine devam edilecek.

- Plan ve Bütçe Komisyonunda, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığının 2024 yılı bütçesi görüşülecek.

(TBMM/10.30/09.15/14.00/10.00)

1- Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, 19. Türkiye-Irak Karma Ekonomik Komisyonu Açılış Toplantısı'na katılacak.

(Bağdat)

2- Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Ankara Sanayi Odası Meclis Toplantısı'na iştirak edecek.

3- Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Karayolu 5. Ulusal Kongresi ve Sergi Açılış Töreni'ne katılacak.

4- TÜİK, kasım ayı tüketici güven endeksi ile bu yılın üçüncü çeyreğine ilişkin iş gücü girdi endekslerini açıklayacak.

1000 TL NE OLDU?

Borsa :          1000,00 TL

Dolar :          1001,00 TL

Euro  :           999,10 TL

Altın  :          1000,69 TL

1- Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, Azerbaycan'da düzenlenen İslam İşbirliği Teşkilatı Çalışma Merkezi Genel Kurul Toplantısı'na katılacak.

(Bakü)

2- Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, İslam İşbirliği Teşkilatı ve Arap Birliği Ortak Zirvesi'nde Türkiye'nin çabalarıyla Gazze’ye yönelik çalışmalar için kurulan temas grubundaki bakanlarla görüşmelerde bulunacak.

(Londra/Paris)

3- İsrail'in abluka altındaki Gazze Şeridi'ne saldırıları ve insani krize ilişkin gelişmeler takip ediliyor.

(Kudüs/Gazze/Kahire)

1- Basketbol FIBA Erkekler Avrupa Kupası'nda ilk tur grup maçları tamamlanacak. D Grubu'nda Bahçeşehir Koleji, Karadağ'ın KK Mornar-Barsko zlato, E Grubu'nda Manisa Büyükşehir Belediyespor ise Portekiz'in Porto takımını ağırlayacak.

(İstanbul/Manisa/19.00)

2- Basketbol FIBA Kadınlar Avrupa Ligi'nin 6. haftasında; A Grubu'nda Fenerbahçe Alagöz Holding, Romanya'nın ACS Sepsi SIC, B Grubu'nda ÇBK Mersin ise Macaristan'ın Serco UNI Györ takımını konuk edecek.

(İstanbul/19.00/Mersin/19.30)

3- Basketbol FIBA Kadınlar Avrupa Kupası'nın 5. haftasında; F Grubu'nda Melikgazi Kayseri Basketbol, Slovakya'nın MBK Ruzemberok, E Grubu'nda Beşiktaş, Belçika'nın Kangoeroes Mechelen, C Grubu'nda Galatasaray Çağdaş Faktoring ise Fransa'nın Union Feminine Angers takımını ağırlayacak. Emlak Konut ise Fransa'nın Roche Vandee Basket ekibine konuk olacak.

(Kayseri/18.30/İstanbul/19.00/20.00/La Roche-sur-Yon/22.00)

4- Voleybol CEV Erkekler Şampiyonlar Ligi gruplarında ilk maçlar başlayacak. C Grubu'nda Halkbank, İtalya'nın Gas Sales Daiko takımına konuk olacak.

(Piancenza/22.00)

5- Voleybol Erkekler CEV Kupası 16'lı final ilk maçında Fenerbahçe Parolapara, Avusturya'nın Hypo Tirol takımıyla deplasmanda karşılaşacak.

(Innsbruck/21.00)

6- Voleybol Erkekler CEV Challenge Kupası 16'lı final ilk maçında Galatasaray HDI Sigorta, Yunanistan'ın AOP Kifisias takımına konuk olacak.

(Atina/20.00)

7- Voleybol Vodafone Sultanlar Ligi'nin 9. haftası; Kuzeyboru-Galatasaray Daikin ve Eczacıbaşı Dynavit-Muratpaşa Belediyesi Sigorta Shop maçlarıyla tamamlanacak.

(Aksaray/İstanbul/18.00)

–– Millî Savunma Bakanlığı Personel ve Askerî Öğrenci Temin Faaliyetleri Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik

–– Reklam Konseyi Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik

–– Araştırma Geliştirme Projelerinin Desteklenmesine İlişkin Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik