AYTO E-GÜNDEM 13.11.2023 13.11.2023

- Bugün Antalya’ da düzenlenecek olan “Uluslararası Sigorta Fuarı” Açılış Töreni’ ne TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve Odamız Başkanı Hakan ÜLKEN katılım sağlayacaktır.

- Bugün saat 10.30’ da Odamız’ da AYTO Kadın Girişimciler Kurulu toplantısı yapılacaktır.

- Bugün saat 17.30’ da Odamız Yönetim Kurulu toplantısı yapılacaktır.

1- TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, İl Müftüleri Toplantısı ile Pamukkale Üniversitesi Akademik Yıl Açılış Töreni'ne katılacak.
(Antalya/10.30/Denizli/14.30)
2- CHP Merkez Yönetim Kurulu, Genel Başkan Özgür Özel başkanlığında toplanacak.

1- Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, hükümlü ve tutukluların ürettikleri ürünlerin sergileneceği İşyurtları Ürün ve El Sanatları Fuarı'nın açılışına katılacak.
2- TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'nda, Tarım ve Orman Bakanlığı ile bağlı kurumların 2024 yılı bütçesi görüşülecek.
(TBMM/11.00)

1- Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Türksat Uydu Yer Sistemleri Yedeklilik Merkezi Açılış Töreni'ne katılacak.
2- Türkiye İstatistik Kurumu, eylül ayına ilişkin perakende satış ve ciro endekslerini açıklayacak.
3- Hazine ve Maliye Bakanlığı, tahvil ihalesi gerçekleştirecek.
(Ankara)

1000 TL NE OLDU?

Borsa :         1000,00 TL

Dolar :         1001,10 TL

Euro  :          1001,50 TL

Altın  :          998,80 TL

1- İsrail'in abluka altındaki Gazze Şeridi'ne saldırıları ve insani krize ilişkin gelişmeler takip ediliyor.
(Kudüs/Gazze/Kahire)

1- Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Sakarya Üniversitesi Turgut Özal Kültür ve Kongre Merkezi'nde düzenlenecek 3. Uluslararası İletişim Bilimleri Sempozyumu'na katılacak.
(Sakarya/10.30)
2- Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Adalet Teşkilatını Güçlendirme Vakfı (ATGV) Eğitim ve Sosyal Tesisi'nde düzenlenecek 43. İl Müftüleri İstişare Toplantısı Açılış Programı'na iştirak edecek.
(Antalya/09.00)

1- Hentbol Kadınlar Süper Lig'in 10. haftasına, Anadolu Üniversitesi-Tekirdağ Süleymanpaşa maçıyla devam edilecek.
(Eskişehir/16.00)

–– Dokuz Eylül Üniversitesi Çevre Araştırma ve Uygulama Merkezi (ÇEVMER) Yönetmeliği

–– Dokuz Eylül Üniversitesi Hukuk Araştırmaları Merkezi (DEHAMER) Yönetmeliği

–– Dokuz Eylül Üniversitesi Üniversite-Sanayi Uygulama ve Araştırma Merkezi Yönetmeliği