AYTO E-GÜNDEM 23.10.2023 23.10.2023

- Bugün saat 15.00’ te TOBB Birlik Merkezi’ nde Oda ve Borsa Başkanlarının katılımlarıyla düzenlenecek olan Ege Bölge İstişare toplantısına TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve Odamız Başkanı Hakan ÜLKEN katılım sağlayacaktır.

- Bugün saat 17.00’ de Odamız Yönetim Kurulu toplantısı düzenlenecektir.

1- TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Çekya'da düzenlenecek Kırım Platformu 2'nci Parlamenter Zirvesi'ne katılacak.
(Prag)
2- CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin MYK toplantısına başkanlık edecek.

1- Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Türk Devletleri Teşkilatı Başsavcıları 2. Şurası'nın açılış programına katılacak.
2- Plan ve Bütçe Komisyonunda, 12. Kalkınma Planı görüşülecek.
(TBMM/13.00)

1- Türkiye İstatistik Kurumu, eylül ayına ilişkin motorlu kara taşıtları istatistiklerini, ekim ayına ilişkin tüketici güven endeksini açıklayacak.
2- Hazine tahvil ihalesi gerçekleştirecek.
(Ankara)

1000 TL NE OLDU?

Borsa :         1000,00 TL

Dolar :         1003,60 TL

Euro  :         1002,00 TL

Altın  :         1000,14 TL

1- İsrail ve Filistin tarafları arasındaki çatışma ile İsrail'in, Gazze'deki el-Ehli Baptist Hastanesine düzenlediği saldırıya ilişkin gelişmeler takip ediliyor.
(Kudüs/Gazze)

1- Trendyol Süper Lig'in 9. haftası; VavaCars Fatih Karagümrük-Yukatel Adana Demirspor, Trabzonspor-Corendon Alanyaspor maçlarıyla tamamlanacak.
(İstanbul/Trabzon/20.00)
2- Trendyol 1. Lig'in 9. haftası Gençlerbirliği-Altay müsabakasıyla sona erecek.
3- Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk ve bir oyuncusu, UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu'nun 3. haftasında Bayern Münih'le oynanacak müsabaka öncesi Florya Metin Oktay Tesisleri'nde basın toplantısı düzenleyecek. Sarı-kırmızılı ekip son idmanını yapacak.
(İstanbul/17.00/18.00)
4- Bayern Münih Teknik Direktörü Thomas Tuchel ve bir oyuncusu, Galatasaray maçı öncesi Hotel Raffless'te (Zorlu Center) basın toplantısı düzenleyecek. Alman ekibi, son idmanını yapıp İstanbul'a gelecek.
5- Hentbol Kadınlar Süper Lig'in 7. haftası; Tekirdağ Süleymanpaşa-Konyaaltı Belediyespor ve Görele Belediyespor-Yenimahalle Belediyespor maçlarıyla tamamlanacak.
(Tekirdağ/15.00/Giresun/16.00)

–– Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Ön Lisans ve Lisans Eğitim-Öğretim Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik

–– Eskişehir Teknik Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik

–– Eskişehir Teknik Üniversitesi Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi Yönetmeliği