TÜRKİYE-BELARUS 11. DÖNEM KARMA EKONOMİK KOMİSYON (KEK) TOPLANTISI – GÖRÜŞ BİLDİRİMİ HK. 11.10.2023

Sayın Üyemiz,

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinden Odamıza iletilen yazıda; T.C. Ticaret Bakanlığı'nın yazısı ilgide belirtilerek, Türkiye-Belarus 11. Dönem Karma Ekonomik Komisyon (KEK) Toplantısı'nın 7-8 Kasım 2023 tarihlerinde Ankara'da düzenlenmesinin öngörüldüğü belirtilmekte olup toplantıda kullanılmak üzere TOBB’dan bir bilgi notu talep edildiği ifade edilmektedir.

Bu kapsamda, söz konu toplantı hazırlıklarında kullanılmak üzere, Belarus ile ticari ve ekonomik ilişkilerin arttırılmasına yönelik işbirliği imkânları, öncelik verilecek sektörler, ticaretin geliştirilmesi için öneriler, ikili ilişkilerde yaşanan sorunlar ve çözüm önerileri gibi konulara ilişkin görüşlerinizin 13 Ekim 2023 Cuma günü mesai saati bitimine kadar m.baskar@ayto.org.tr adresine iletilmesi hususunu bilginize sunarız.

Üyelerimizin bilgisine sunulur.