AYTO E-GÜNDEM 09.10.2023 09.10.2023

- Bugün saat 14.00’ te YİKOB Toplantı Salonu’nda düzenlenecek olan Aydın İl Koordinasyon Kurulu Toplantısına TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve Odamız Başkanı Hakan ÜLKEN katılım sağlayacaktır.

- Bugün saat 17.00’ de Odamız Yönetim Kurulu toplantısı yapılacaktır.

1-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi'nde 2023-2024 Akademik Yılı Açılış Törenine katılacak, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde Kabine Toplantısı'na başkanlık edecek.

(Ankara/14.00/15.00)

2- TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi Millet Kongre ve Kültür Merkezi'nde, Yükseköğretim Kurulu 2023-2024 Akademik Yılı Açılış Töreni'ne katılacak.
2- CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin MYK toplantısına başkanlık edecek.

EKONOMİ
1- Türkiye İstatistik Kurumu, ağustos ayına ilişkin dış ticaret endeksleri ile eylül ayına ilişkin finansal yatırım araçlarının reel getiri oranlarını açıklayacak.

1000 TL NE OLDU?

Borsa :         1000,00 TL

Dolar :         1003,90 TL

Euro  :         1001,50 TL

Altın  :         1013,20 TL

1- Hamas'ın askeri kanadı Kassam Tugayları'nın "Aksa Tufanı" saldırısının ardından İsrail ordusunun Gazze Şeridi'ne başlattığı saldırı ve bölgedeki gelişmeler izleniyor.
(Kudüs/Gazze)
2- Afganistan'ın Herat vilayetinde meydana gelen şiddetli depremlerin ardından gelişmeler takip ediliyor.
(Kabil/Herat)

1- A Milli Futbol Takımı, 2024 Avrupa Şampiyonası (EURO 2024) Elemeleri'nde, 12 Ekim'de Hırvatistan ile deplasmanda yapacağı maçın hazırlıklarına TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde yapacağı antrenmanla başlayacak.
2- 58. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'nun (Tour of Türkiye) 2. etap yarışı Kemer-Kalkan arasında gerçekleştirilecek.
(Antalya)
3- Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nin 2. haftası, Pınar Karşıyaka-Fenerbahçe Beko maçıyla tamamlanacak.
(İzmir/20.30)
4- A Milli Erkek Hentbol Takımı, 2025 Dünya Şampiyonası Avrupa Elemeleri 1. turu hazırlıkları kapsamında, Tunus ile özel maçta karşı karşıya gelecek.

–– Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Eğitim-Öğretim ve Sınav Yönetmeliği

–– Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Öğretim Elemanlarının Teknoloji Geliştirme Bölgelerinde Görevlendirilme ve Şirket Kurabilmelerine Dair Yönetmelik

a - Artırma, Eksiltme ve İhale İlânları

b - Çeşitli İlânlar