AYTO E-GÜNDEM 02.10.2023 02.10.2023

- Bugün saat 16.00’ da 13. Meslek Komitesi (Taşıma Nakliye Lojistik) toplantısı yapılacaktır.

- Bugün saat 17.00’ de Odamız Yönetim Kurulu toplantısı yapılacaktır.

1- CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, parti genel merkezinde Merkez Yönetim Kurulu (MYK) toplantısına başkanlık edecek.

1- Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü'nü ziyaret edecek ve Akıllı Teknolojilerin İnfaz Kurumlarına Entegrasyonu projesiyle ilgili basın mensuplarını bilgilendirecek.

2- Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Bağcılar Belediyesi Kentsel Dönüşüm Töreni ile Sultangazi Belediyesi Fazlı Hayırlıoğlu Parkı'nın açılışına katılacak.

(İstanbul/13.30/17.30 )

3- Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, İbn Haldun Üniversitesi 2023-2024 Akademik Yılı Açılış Programı'na, Türk ve İslam Eserleri Müzesi'ndeki Cumhuriyetin 100. Yılında Eğitimden İzler Sergisi'nin açılışına iştirak edecek.

(İstanbul/10.30/15.00)

1- Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Abu Dabi Uluslararası Petrol Fuarı ve Konferansı'na katılacak.

(Abu Dabi)

2- Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, İslam İşbirliği Teşkilatı Tarım Bakanları Konferansı'na ve Expo Fuarı Türk Pavilyonu Açılışı'na iştirak edecek.

(Doha)

3- Ticaret Bakanı Ömer Bolat, Doha Expo kapsamında basın mensuplarıyla bir araya gelecek, Expo 2023 Doha Genel Açılışı'na ve fuardaki Türkiye pavilyonunun açılışına katılacak.

(Doha)

1000 TL NE OLDU?

Borsa :         1000,00 TL

Dolar :         1003,00 TL

Euro  :         1002,60 TL

Altın  :         1000,09 TL

1- Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Arsin Müftülüğü Yeşilyalı Külliyesi ile Trabzon Üniversitesi Kampüs Camisi ve Gençlik Merkezi açılışlarına, Mevlid-i Nebi ve 1461 Hafız İcazet Programı'na iştirak edecek.

(Trabzon/09.00/11.00/14.00)

1- Trendyol Süper Lig'in 7. haftası Mondihome Kayserispor-RAMS Başakşehir maçıyla tamamlanacak.

(Kayseri/20.00)

2- Trendyol 1. Lig'in 7. hafta mücadelesi Göztepe-Adanaspor mücadelesiyle sona erecek.

(İzmir/20.00)

3- UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu ikinci hafta maçında 3 Ekim Salı günü İngiltere'nin Manchester United takımıyla karşılaşacak Galatasaray karşılaşma öncesi son antrenmanını Florya Metin Oktay Tesisleri'nde yapacak.

- Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk ve takımdan bir futbolcu Old Trafford Stadı'nda düzenlenecek basın toplantısında maça ilişkin soruları cevaplayacak.

(İstanbul/12.30/Manchester/21.45)

4- Kadınlar AXA Sigorta Kupa Voley'de grup maçları tamamlanacak. A Grubu'nda Nilüfer Belediyespor-Kuzeyboru, B Grubu'nda Galatasaray Daikin-Çukurova Belediyespor ve C Grubu'nda Beşiktaş Ayos-Karayolları ve Aydın Büyükşehir Belediyespor-Sarıyer Belediyespor karşılaşacak.

(İzmir/14.00/19.00/Bursa/15.00/18.00)

YÖNETMELİK

–– Afyon Kocatepe Üniversitesi Lisansüstü Eğitim-Öğretim ve Sınav Yönetmeliği

TEBLİĞLER

–– 2023 Yılı Temmuz Ayına Ait Yatırım Teşvik Belgeleri Listesi

–– 2023 Yılı Temmuz Ayına Ait Tamamlama Vizesi Yapılan Yatırım Teşvik Belgeleri Listesi

–– 2023 Yılı Temmuz Ayına Ait İptal Edilen Yatırım Teşvik Belgeleri Listesi

– T.C. Merkez Bankasınca Belirlenen Devlet İç Borçlanma Senetlerinin Günlük Değerleri

YASAL UYARIAnadolu Ajansı tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde Aydın Ticaret Odası’nın hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanalından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanstır.