AYTO E-GÜNDEM 06.09.2023 06.09.2023

- Bugün saat 17.00’ de TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve Odamız Başkanı Hakan ÜLKEN TvDEN’ de yayınlanacak olan “Emin AYDIN ile Başbaşa” programına katılım sağlayacaktır.

- Bugün saat 17.00’ de Odamız Hizmet Binası’ nda Akaryakıt Sektör Toplantısı yapılacaktır.

1- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde Orta Vadeli Program'ı açıklayacak.

1- İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 19. Asya Sahil Güvenlik Teşkilatları (HACGAM) Liderler Toplantısı programına katılacak.

1- Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Avrupa Birliği (AB) Komisyonunun Genişlemeden Sorumlu Üyesi Oliver Varhelyi ile ortak basın toplantısı düzenleyecek.

1000 TL NE OLDU?

Borsa :         1000,00 TL

Dolar :         1001,10 TL

Euro  :         1002,30 TL

Altın  :         1002,20 TL

1- Hentbol Kadınlar Süper Kupa mücadelesinde Kastamonu Belediyespor ile Armada Praxis Yalıkavakspor karşı karşıya gelecek.
2- A Milli Futbol Takımı, 2024 Avrupa Şampiyonası (EURO 2024) Elemeleri D Grubu'nda 8 Eylül'de Ermenistan'la yapacağı müsabaka için Eskişehir'e gidecek.
3- Türkiye'nin çok sayıda branşta mücadele verdiği Down Sendromlular Avrupa Şampiyonası, İtalya'da sürüyor.
(Padova)
4- 3 Bant Dünya Bilardo Şampiyonası, Türkiye Bilardo Federasyonu Tesisleri'nde başlayacak.
5- Teniste sezonun son grand slam turnuvası ABD Açık'a çeyrek final müsabakalarıyla devam edilecek.
(New York)

CUMHURBAŞKANI KARARI

–– Cezanın Kaldırılması ile İlgili Karar (Karar Sayısı: 7567)

YÖNETMELİK