AYTO E-GÜNDEM 05.09.2023 05.09.2023

- Bugün saat 17.00’ de Aydın Valisi Sayın Yakup CANBOLAT Odamızı ziyaret edecektir.

1- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde Kabine Toplantısı'na başkanlık edecek.

2- Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Anadolu Ajansı (AA) Editör Masası'na konuk olacak.

1- CHP Genel Başkan Yardımcısı Aysu Bankoğlu, partisinin genel merkezinde basın toplantısı düzenleyecek.

1- Ticaret Bakanı Ömer Bolat, Japonya Ekonomi, Ticaret ve Sanayi Bakanı Nişimura Yasutoşi ile Türkiye-Japonya Ortak Deklarasyon İmza Töreni'ne ve Türkiye-Japonya İş Forumu’na katılacak.
(İstanbul/12.00/14.00)
2- Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası, ağustos ayına ilişkin reel efektif döviz kurunu açıklayacak.

1000 TL NE OLDU?

Borsa :         1000,00 TL

Dolar :         1000,90 TL

Euro  :         1001,90 TL

Altın  :         1000,53 TL

1- Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Yunanistan Dışişleri Bakanı Yorgos Yerapetritis ile Bakanlıktaki görüşmesinin ardından ortak basın toplantısı düzenleyecek.

1- Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Bakanlık merkez binada İslam İşbirliği Teşkilatı Gençlik Günü kutlamasına katılacak.
2- A Milli Erkek Voleybol Takımı, CEV Avrupa Şampiyonası'nın İsrail'deki D Grubu mücadelesinde 5. ve son maçında ev sahibi ekiple karşılaşacak.
(Tel Aviv/20.00)
3- Teniste sezonun son grand slam tenis turnuvası ABD Açık'a çeyrek final maçlarıyla devam edilecek.
(New York)

YÖNETMELİK

–– Necmettin Erbakan Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Eğitim-Öğretim ve Sınav Yönetmeliği

TEBLİĞLER