AYTO E-GÜNDEM 04.09.2023 04.09.2023

- Bugün saat 16.30’ da 13. Meslek Komitesi (Taşıma Nakliye Lojistik) toplantısı yapılacaktır.

- Bugün saat 18.00’ de Odamız Yönetim Kurulu toplantısı yapılacaktır.

1- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in davetine icabetle Rusya'ya gidecek, görüşmelerin ardından Putin ile ortak basın toplantısı düzenleyecek.
(Soçi)
2- TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Sivas Kongresi'nin 104. Yıl Dönümü Töreni ile Atatürk Anıtı'na Çelenk Sunma Töreni'ne katılacak, valilik ve belediyeyi ziyaret edecek, gençlerle ve sivil toplumla buluşacak.
(Sivas/10.15-18.30)
3- CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin MYK toplantısına başkanlık edecek.

1- CHP Genel Başkan Yardımcısı Hasan Efe Uyar, Belediye İş Sendikası'nı ziyaret edecek.

1- Ticaret Bakanlığı, ağustos ayına ilişkin dış ticaret rakamlarını duyuracak.
2- Türkiye İstatistik Kurumu, ağustos ayına ilişkin enflasyon verilerini açıklayacak.

1000 TL NE OLDU?

Borsa :         1000,00 TL

Dolar :         1000,40 TL

Euro  :          998,80 TL

Altın  :         1000,21 TL

1- A Milli Erkek Voleybol Takımı, CEV Avrupa Şampiyonası'nın D Grubu mücadelesindeki 4. maçında Portekiz ile karşılaşacak.
(Tel Aviv/20.00)
2- TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta ikinci hafta, HES İlaç Afyonspor-Kırşehir FK karşılaşmasıyla tamamlanacak.
(Afyonkarahisar/20.00)
3- 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) Elemeleri D Grubu'nda 8 Eylül'de Eskişehir'de Ermenistan'la mücadele edecek ve 12 Eylül'de Belçika'da Japonya ile özel maçta karşılaşacak A Milli Futbol Takımı, TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Eğitim Tesisleri'nde hazırlıklara başlayacak.
4- Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ile kriptopara alım satım platformu BTCTurk arasında sponsorluk anlaşması, TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi ve BTCTurk Üst Yöneticisi (CEO) Özgün Güneri'nin katılımıyla Riva'da bulunan Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde imzalanacak.
5- Teniste sezonun son grand slam tenis turnuvası ABD Açık'ta ana tablo mücadelesi sürüyor.
(New York)

CUMHURBAŞKANLIĞINA VEKÂLET ETME İŞLEMİ

–– Cumhurbaşkanlığına, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet YILMAZ’ın Vekâlet Etmesine Dair Tezkere

–– İstanbul Atlas Üniversitesi Lisansüstü Eğitim-Öğretim ve Sınav Yönetmeliği