AYTO E-GÜNDEM 22.08.2023 22.08.2023

- Bugün saat 10:30' da Odamız Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ergün EVRAN ADM İl Müdürü Ali KARABIYIK’ ı ziyaret edecektir.

1- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye Müteahhitler Birliği Yurtdışı Müteahhitlik Hizmetleri Başarı Ödülleri Töreni ile Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi Subay ve Astsubay Öğrencileri Mezuniyet Töreni'ne katılacak.
(Ankara/14.00/19.30)

1- Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali TEKNOFEST Roket Yarışması Final Etabı'na katılacak.

(Aksaray/10.00)

2- Türkiye İstatistik Kurumu, yılın ikinci çeyreğine ilişkin işgücü girdi endekslerini, haziran ayına ilişkin tarımsal girdi fiyat endeksini ve temmuz ayına ilişkin motorlu kara taşıtları istatistiklerini açıklayacak.

1000 TL NE OLDU?

Borsa :        1000,00 TL

Dolar :        1001,50 TL

Euro  :        1002,70 TL

Altın  :        1001,40 TL

1- Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Bulgaristan Dışişleri Bakanı Mariya Gabriel ile Bakanlıktaki görüşmesinin ardından ortak basın toplantısı düzenleyecek.

1- 2023 Dünya Atletizm Şampiyonası, Macaristan'da sürecek.

(Budapeşte)

2- Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk ve takımdan bir futbolcu, UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turunun ilk ayağında 23 Ağustos Çarşamba günü deplasmanda Norveç'in Molde takımıyla yapacakları maça ilişkin Molde Stadı'nda düzenlenecek basın toplantısında soruları cevaplayacak; sarı-kırmızılı takım son çalışmasını statta yapacak.

(Molde/20.00/20.30)

YÖNETMELİK

–– İstanbul Okan Üniversitesi Ekonomik ve Finansal Araştırmalar Uygulama ve Araştırma Merkezi Yönetmeliği

TEBLİĞ