AYTO E-GÜNDEM 16.08.2023 16.08.2023

- Bugün saat 14.00’ te TOBB Birlik Merkezi’ nde Cumhurbaşkanı Yardımcımız Sayın Cevdet YILMAZ başkanlığında düzenlenecek olan “Ekonomi Şurası” na TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve Odamız Başkanı Hakan ÜLKEN katılım sağlayacaktır.

- Bugün saat 16.00’ da 1. Meslek Komitesi (Yapı Malzemeleri) toplantısı yapılacaktır.

1- Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, eylülde kamuoyu ile paylaşılması planlanan Orta Vadeli Program hazırlık sürecinin de ele alınacağı TOBB Türkiye Ekonomi Şurası'na katılacak.

2- CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Hacıbektaş Belediyesi'ni, İstanbul Büyükşehir Belediyesi KİPTAŞ Mihmandar Projesi'ni ziyaret edecek, Nilgün ve Sırrı Bektaş Müze ve Sanat Evi açılışına katılacak. Kılıçdaroğlu, Hacı Bektaş Veli Dergahı'nı ziyaretinin ardından 60. Ulusal 34. Uluslararası Hacı Bektaş Veli Anma Törenleri ve Kültür Sanat Etkinlikleri programına iştirak edecek.

(Nevşehir/17.15/17.45/18.15/19.00/19.30)

1- Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, basın toplantısı düzenleyecek, Yüreğir'de esnaf ziyaretinde bulunacak.

(Adana/10.00/15.00)

2- AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, Sema Doğan Yaşam Alanı'nda basın açıklaması yapacak, Gümüşeller Kadın Kooperatifi'ni ve belediye başkanlığını ziyaret edecek.

(Gümüşhane/11.00/14.00/16.00)

1- Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası, haziran ayına ilişkin konut fiyat endeksini açıklayacak.

1000 TL NE OLDU?

Borsa :        1000,00 TL

Dolar :        1000,10 TL

Euro  :        1001,90 TL

Altın  :        1002,05 TL

1- Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, 2. Türk Dünyası Tıp Kurultayı ve Özbek-Türk Sağlık İş Forumu'na katılacak.

(Semerkant)

–– Dış Ticarette Teknik Düzenlemeler Yönetmeliği

–– Toplum Yararına Programların Yürütülmesine İlişkin Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik

TEBLİĞLER