AYTO E-GÜNDEM 11.08.2023 11.08.2023

- Bugün TOBB Birlik Merkezi’ nde Yapılacak olan Sigorta Acenteleri İcra Komitesi Üyeliği Seçimi’ ne TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve Odamız Başkanı Hakan ÜLKEN katılım sağlayacaktır.

- Bugün saat 15.00’ te 4. Meslek Komitesi (Tarım Ürünleri) toplantısı yapılacaktır.

1- Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, İstanbul Finans Merkezi'nde finans dünyasının temsilcileriyle bir araya gelecek.

1- Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Kızılayın depremzede gençler ile bölgede görevli gönüllüleri buluşturduğu Heybeliada Gençlik Kampı'nın kapanış programına katılacak.
2- Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, AK Parti İl Başkanlığını ziyaret edecek, Valilikte İl Eğitim Değerlendirme Toplantısı'na katılacak, Belediye Başkanlığına ziyarette bulunacak.
(Rize/10.00/10.30/11.45)
3- AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, partisinin il başkanlığını ziyaret edip basın toplantısı düzenleyecek, sivil toplum kuruluşu temsilcileriyle bir araya gelecek, Büyükşehir Belediye Başkanlığına ziyarette bulunacak.
(Denizli/09.00-19.00)

1- Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, AK Parti İl Başkanlığını, Valiliği ziyaret edecek, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve iş insanları ile bir araya gelecek.
(Batman/10.30-14.30)
2- Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Valiliği, Büyükşehir Belediye Başkanlığını ve AK Parti İl Başkanlığını ziyaret edecek, Pazarcık Çevre Yolu Şantiyesi'nde inceleme yapacak, ilçedeki konteyner kente ziyarette bulunacak.
(Kahramanmaraş/11.30-18.30)
3- Türkiye İstatistik Kurumu, haziran ayına ilişkin ciro, dış ticaret ve perakende satış endekslerini açıklayacak.

1000 TL NE OLDU?

Borsa :        1000,00 TL

Dolar :        1003,30 TL

Euro  :        1005,20 TL

Altın  :        1003,96 TL

1- Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Valiliği, AK Parti İl Başkanlığını ziyaret edecek, sivil toplum kuruluşu temsilcileriyle bir araya gelecek, gençler ve sporcularla buluşacak, esnaf ziyareti yapacak.
(Burdur/09.30/11.00/14.00/15.30/16.30)​​​​​​​
2- Futbolda Trendyol Süper Lig ve Trendyol 1. Lig'in 2023-2024 sezonu başlayacak.
- Süper Lig'in açılış maçında Trabzonspor, Antalyaspor'u; 1. Lig'in açılış maçında ise Boluspor, Adanaspor'u konuk edecek.
(Trabzon/Bolu/21.00)

ATAMA KARARLARI

–– Cumhurbaşkanlığı Tarafından Yapılan Atamalar Hakkında Kararlar (Karar: 2023/381, 382, 383, 384)

YÖNETMELİK