AYTO E- GÜNDEM 08.08.2023 08.08.2023

- Bugün saat 09.30’ da Odamız Yönetim Kurulu Üyeleri Belgin ÇEKMEN ALTAY ve Veli TUNA Aydın İl Tarım ve Orman Müdürlüğü Şube Müdürü Figen SEZER KÖKSAL’ ı makamında ziyaret edeceklerdir.

- Bugün saat 10.30’ da Odamız Yönetim Kurulu Üyeleri Belgin ÇEKMEN ALTAY ve Veli TUNA İŞKUR İl Müdürü Rahmi TERZİ’ yi makamında ziyaret edeceklerdir.

- Bugün saat 11.30’ da Odamız Yönetim Kurulu Üyeleri Belgin ÇEKMEN ALTAY ve Veli TUNA SGK İl Müdürü Zeynep YILMAZ’ ı makamında ziyaret edeceklerdir.

1- Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Ankara 34. İcra Müdürlüğü'nde "Tüzel Kişi Bilirkişiliği Tanıtım Toplantısı"na katılacak.

2- TBMM'den

- TBMM Genel Kurulu, CHP'nin Muğla'nın Milas ilçesi Akbelen mevkisindeki maden çalışmalarına ilişkin genel görüşme önergesi için olağanüstü toplanacak.

(TBMM/15.00)

- CHP ve Yeşil Sol Parti grup toplantıları düzenlenecek.

(TBMM/13.30/12.45)

1- Ticaret Bakanı Ömer Bolat, Genç Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği’nin (GENÇ MÜSİAD) Altın Konteyner İhracat Ödülleri kapsamında, "Genç İhracatçılar Ödülleri ile Buluşuyor" programına katılacak.

2- Türkiye İstatistik Kurumu, temmuz ayına ilişkin finansal yatırım araçlarının reel getiri oranlarını açıklayacak.

3- Hazine ve Maliye Bakanlığı, tahvil ihalesi gerçekleştirecek.

(Ankara)

1000 TL NE OLDU?

Borsa :        1000,00 TL

Dolar :        1001,60 TL

Euro  :        1001,20 TL

Altın  :        999,46 TL

1- Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi 3. Eleme Turu ilk maçında deplasmanda Slovenya'nın Olimpija takımıyla karşı karşıya gelecek.

(Ljubljana/22.00)

2- A Milli Erkek Basketbol Takımı'nın mücadele edeceği 2025 Avrupa Basketbol Şampiyonası (EuroBasket 2025) Elemelerinin grup kuraları Almanya'da çekilecek.

(Münih/12.30)

CUMHURBAŞKANI KARARI

–– Bazı Ürünlerin İthalatında Ek Mali Yükümlülük Uygulanmasına Dair Karar (Karar Sayısı: 7480)

YÖNETMELİK