AYTO E-GÜNDEM 07.08.2023 07.08.2023

- Bugün saat 16.00’ da 3. Meslek Komitesi (Et ve Süt Ürünleri) toplantısı yapılacaktır.

- Bugün saat 16.30’ da 13. Meslek Komitesi (Taşıma Nakliye Lojistik) toplantısı yapılacaktır.

- Bugün saat 18.00’ de Odamız Yönetim Kurulu toplantısı yapılacaktır.

- Bugün saat 18.45’ de Ege Ekonomiyi Geliştirme Vakfı Başkanlar Kurulu toplantısı Odamız Vali Erol AYYILDIZ Toplantı Salonu’ nda yapılacaktır.

1- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde Kabine Toplantısı'na başkanlık edecek.

2- CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, MYK toplantısına başkanlık edecek.

1- 14. Büyükelçiler Konferansı'nın resmi açılışı, Dışişleri Şehitliği ve Anıtkabir'deki törenlerin ardından yapılacak.
- Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, konferansın açılışında konuşacak.
(Ankara/09.00/09.30/10.45)

1000 TL NE OLDU?

Borsa :        1000,00 TL

Dolar :        1002,80 TL

Euro  :        1001,60 TL

Altın  :        1000,48 TL

1- UEFA Şampiyonlar Ligi, UEFA Avrupa Ligi ve UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde play-off turu kuraları çekilecek. Şampiyonlar Ligi'nde Galatasaray'ın, Avrupa Konferans Ligi'nde de Fenerbahçe, Beşiktaş ve Adana Demirspor'un 3. elemeyi geçmeleri durumundaki muhtemel rakipleri belli olacak.
(Nyon/13.00/14.00/15.00)
2- Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, UEFA Şampiyonlar Ligi 3. Eleme Turu'nda, 8 Ağustos Salı günü deplasmanda Slovenya'nın Olimpija Ljubljana takımıyla yapacakları ilk maça ilişkin, Stozice Stadı'nda düzenlenecek basın toplantısında soruları cevaplayacak, sarı-kırmızılı takım son çalışmasını statta yapacak.
(Lübliyana/20.30/21.00)

–– Ankara Müzik ve Güzel Sanatlar Üniversitesi Ön Lisans ve Lisans Eğitim-Öğretim Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik

–– Dokuz Eylül Üniversitesi Kozmetoloji Uygulama ve Araştırma Merkezi Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik

–– Fenerbahçe Üniversitesi Lisansüstü Eğitim-Öğretim Yönetmeliği