AYTO E-GÜNDEM 03.08.2023 03.08.2023

- Bugün saat 16.00’ da 14. Meslek Komitesi (Motorlu Araçlar Yakıt ve Yedek Parçaları) toplantısı yapılacaktır.

1- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Yüksek Askeri Şura üyeleriyle Anıtkabir'i ziyaret edecek, ardından Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde Yüksek Askeri Şura Toplantısı'na başkanlık edecek.

(Ankara/11.00/12.00)

1- Ticaret Bakanı Ömer Bolat, temmuz ayına ait dış ticaret rakamlarını basın toplantısıyla açıklayacak.
(Kahramanmaraş/11.00)
2- Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, İMEAK Deniz Ticaret Odası Meclis Toplantısı'na katılacak.
3- Türkiye İstatistik Kurumu, temmuz ayına ilişkin enflasyon rakamlarını açıklayacak.
4- Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası, haftalık para ve banka istatistiklerini duyuracak.

1000 TL NE OLDU?

Borsa :        1000,00 TL

Dolar :        1001,90 TL

Euro  :        1001,70 TL

Altın  :         999,67 TL

KÜLTÜR SANAT
1- Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Afet Koordinasyon Merkezi'nde Bilim Kurulu toplantısına katılacak, basın toplantısı düzenleyecek, Malatya Doğanşehir Devlet Hastanesi'nde koordinasyon toplantısına iştirak edecek, Millet Bahçesi Konteyner Kenti ziyaret edecek.
(Hatay/12.15/12.45/Malatya/15.30/16.30)

1- Beşiktaş, UEFA Avrupa Konferans Ligi 2. Eleme Turu rövanşında deplasmanda Arnavutluk temsilcisi Tirana ile karşılaşacak.
(Tiran/21.00)
2- Yukatel Adana Demirspor, UEFA Avrupa Konferans Ligi 2. Eleme Turu'nun rövanşında Romanya temsilcisi CFR Cluj'u konuk edecek.
(Adana/21.00)
3- Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu Yaz Semineri'nin açılış töreni yapılacak.
4- 100. Yıl Cumhuriyet Bisiklet Turu'na Havza-Samsun arasındaki 3. etap yarışıyla devam edilecek.
(Samsun/09.00)

CUMHURBAŞKANI KARARI

–– Aydın İli, Didim ve Söke İlçeleri Sınırları İçerisinde Bulunan Büyük Menderes Deltası Doğal Sit Alanının Koruma Statüsünün Yeniden Değerlendirilmesi Sonucunda Gösterilen Alanın Kesin Korunacak Hassas Alan Olarak Tescil ve İlan Edilmesi Hakkında Karar (Karar Sayısı: 7463)

–– İstanbul Medeniyet Üniversitesi Lisansüstü Eğitim Enstitüsü Eğitim ve Öğretim Yönetmeliği