AYTO E-GÜNDEM 31.07.2023 31.07.2023

- Bugün TOBB Sigorta Acenteleri Sektör Meclisi ve Sigorta Eksperleri İcra Komitesi Seçimine TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Hakan ÜLKEN katılım sağlayacaktır.

- Bugün saat 14.00’ te Video Konferans ile düzenlenecek olan Aydın İl Göç Kurulu toplantısına Odamız Genel Sekreteri İlknur KABASAKAL katılım sağlayacaktır.

- Bugün saat 18.00’ de Odamız Yönetim Kurulu toplantısı yapılacaktır.

1- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde Azerbaycan Dışişleri Bakanı Ceyhun Bayramov'u kabul edecek.

1- Türkiye İstatistik Kurumu, yılın ikinci çeyreğine ilişkin turizm istatistikleri ile haziran ayına ilişkin hizmet üretici fiyat endeksini açıklayacak.

1000 TL NE OLDU?

Borsa :       1000,00 TL

Dolar :       1002,90 TL

Euro  :        1001,50 TL

Altın  :        1000,31 TL

1- Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Azerbaycan Dışişleri Bakanı Ceyhun Bayramov ile ortak basın toplantısı düzenleyecek.

KÜLTÜR SANAT
1- Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, turizmde 2023 yılı ilk 6 ay rakamları ile gündemdeki konuları değerlendirmek üzere, Atatürk Kültür Merkezi'nde basın toplantısı düzenleyecek.

1- Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Moldova'nın Zimbru takımı ile deplasmanda yapacakları UEFA Avrupa Konferans Ligi 2. ön eleme turu rövanş maçı öncesi, statta düzenlenen basın toplantısına, bir futbolcu ile katılacak. Fenerbahçe, maçın hazırlıklarını, statta yapacağı antrenmanla tamamlayacak.
(Kişinev/18.30/19.00)
2- 17 Yaş Altı Dünya Güreş Şampiyonası, Başakşehir Spor Kompleksi'nde, grekoromen stilde mücadelelerle başlayacak.
(İstanbul/11.00/19.00)
3- Galatasaray Kulübü, enerji firması SOCAR ile tüm branşları kapsayan 3 yıllık sponsorluk anlaşması imzalayacak.

–– Bursa Teknik Üniversitesi Lisans Eğitim-Öğretim ve Sınav Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik

–– Eskişehir Teknik Üniversitesi Yabancı Dil Hazırlık Programı Eğitim-Öğretim ve Sınav Yönetmeliği

–– Süleyman Demirel Üniversitesi Hukuk Fakültesi Eğitim-Öğretim ve Sınav Yönetmeliği

TEBLİĞ