AYTO E-GÜNDEM 28.07.2023 28.07.2023

- Bugün TOBB Birlik Merkezi’ nde yapılacak olan TOBB Yönetim Kurulu toplantısına TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Hakan ÜLKEN katılım sağlayacaktır.

- Bugün saat 17.00’ de Odamız M. Rifat HİSARCIKLIOĞLU Konferans Salonu’ nda İnsana Yaraşır İş Ve Geleceğimiz İçin Önce Güvenlik Projesi Kapanış Toplantısı düzenlenecektir.

- Bugün saat 17.00’ de Müşterek Meslek Komitesi toplantısı yapılacaktır.

- Bugün saat 18.00’ de Odamız M. Rifat HİSARCIKLIOĞLU Konferans Salonu’ nda Temmuz Ayı Olağan Meclis toplantısı yapılacaktır.

1- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TÜYAP Fuar Merkezi'nde, İDEF'23 16’ncı Uluslararası Savunma Sanayii Fuarı Kapanış Törenine katılacak, Kore Dışişleri Bakanı Park Jin'i kabul edecek.

(İstanbul/14.30/16.30)

1- Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Valiliği, AK Parti İl Teşkilatını, Büyükşehir Belediyesini ziyaret edecek, Geçici Konteyner Çarşı ve Expo Konteyner Kent'te depremzedelerle bir araya gelecek.
(Kahramanmaraş/09.30-16.30)
2- İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Uluborlu Belediye Başkanlığını ziyaret edecek, ilçe çarşısı proje alanında incelemelerde bulunacak ve kiraz festivaline katılacak.
(Isparta/18.00/20.00)

1- Türkiye İstatistik Kurumu, haziran ayı dış ticaret istatistiklerini ve temmuz ayı ekonomik güven endeksini açıklayacak.

1000 TL NE OLDU?

Borsa :       1000,00 TL

Dolar :       1002,20 TL

Euro  :        1001,30 TL

Altın  :        1004,28 TL

1- Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Macaristan Dışişleri ve Ticaret Bakanı Peter Szijjarto ile ortak basın toplantısı düzenleyecek.
(Budapeşte)

1- Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Fevzi Mercan Camisi'nde cuma hutbesi irat edecek ve Kayseri Güneş Enerji Santrali Açılış Töreni'ne katılacak.
(Kayseri/12.50/14.30)

1- A Milli Erkek Voleybol Takımı, FIVB Challenge Kupası çeyrek finalinde, Dominik Cumhuriyeti ile karşılaşacak.
(Doha/17.00)
2- Formula 1 Dünya Şampiyonası'nın 13. ayağı Belçika Grand Prix'sinin sıralama turları yapılacak.
(Liege/18.00)
3- Cumhurbaşkanlığı 4. Uluslararası Yat Yarışı'nın ilk etabı olan 100. Yıl Halikarnas Kupası'nda mücadeleler sürecek.
(Muğla)

ATAMA KARARLARI

–– Cumhurbaşkanlığı Tarafından Yapılan Atama Hakkında Karar (Karar: 2023/333)

–– Hâkimler ve Savcılar Kuruluna Ait Atama Kararı