AYTO E-GÜNDEM 21.07.2023 21.07.2023

- Bugün saat 11.00’ de Video Konferans ile düzenlenecek olan TOBB Personeli Emekli Sandığı Vakfı Denetim Kurulu toplantısına Odamız Genel Sekreteri İlknur KABASAKAL katılım sağlayacaktır.

- Bugün saat 13.30’ da TÜRKONFED Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman SÖNMEZ, GESİFED Yönetim Kurulu Başkanı Oktay MERSİN ve Yönetim Kurulu Üyeleri Odamızı ziyaret edeceklerdir.

1- TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Ordu Valiliğini ziyaret ederek AFAD bilgilendirme toplantısına katılacak, Ordu Büyükşehir Belediyesini ziyaret edecek, sel afetinden etkilenen esnafa geçmiş olsun ziyaretinde bulunacak, şehir hastanesi inşaatında inceleme yapacak, Fatsa ve Ünye ilçelerinde düzenlenecek toplu açılış programlarına katılacak.

(Ordu/12.00/13.15/14.30/15.00/16.00/17.15)
2 - Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Dolmabahçe Sarayı'nda düzenlenecek "Orta Vadeli Program Çerçevesinde Türkiye ve İstanbul Ekonomi Gündemi" başlıklı toplantıda iş dünyasının temsilcileriyle bir araya gelecek.

1 - Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Rönesans Enerji Ortaklık Sözleşmesi İmza Töreni'ne katılacak.
(İstanbul/ 09.30)
2 - Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Gebze OSB-Darıca Metro Hattı Ray Kaynak Töreni'ne iştirak edecek.
(Kocaeli/11.00)
3 - Türkiye İstatistik Kurumu, ocak-mart dönemine ilişkin hane halkı yurt içi turizm istatistiklerini, mayıs ayı tarımsal girdi fiyat endeksi ve haziran ayı motorlu kara taşıtları verilerini açıklayacak.
4 - Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği, haziran ayına ilişkin kurulan ve kapanan şirket istatistiklerini yayımlayacak.

1000 TL NE OLDU?

Borsa :       1000,00 TL

Dolar :       1004,20 TL

Euro  :        995,08 TL

Altın  :       1003,70 TL

1- Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Venezuela Dışişleri Bakanı Yvan Gil ile Dışişleri Bakanlığı İstanbul Temsilciliğinde ortak basın toplantısı düzenleyecek.
(İstanbul)

1- Beşiktaş, yeni sezon çalışmaları kapsamında üçüncü hazırlık maçında Fransa'nın Strasbourg ekibiyle karşı karşıya gelecek.
(Salzburg/17.00)
2- Fransa Bisiklet Turu'na Moirans en Montagne-Poligny arasındaki 19. etap yarışıyla devam edilecek.

–– Anadolu Üniversitesi Sanat ve Tasarım Uygulama ve Araştırma Merkezi Yönetmeliği

–– Selçuk Üniversitesi Yabancı Diller Yüksekokulu Yabancı Diller Bölümü Eğitim-Öğretim ve Sınav Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik

TEBLİĞ

–– Zorunlu Karşılıklar Hakkında Tebliğ (Sayı: 2013/15)’de Değişiklik Yapılmasına Dair Tebliğ (Sayı: 2023/17)